10 honapos kisfiam éjszaka óránként kel és kizárólag cicin alszik vissza de nem egyből, általában 20-30 perc vergődés után. Gyakorlatilag bio cumikent funkcionalok éjszaka. Emiatt tapszerre valtanék?
Figyelt kérdés
Óránként kel, mire vissza aludnék, megint ébred. Egesz éjjel a cicimet nyuzza. Már faj. Fogalmam sincs mi okból ébred, nem tudtam rájönni. 4 honapos kora óta egyre rosszabbak az éjszakák de mostmár nem bírom tovább. Sok helyen olvastam, hogy a cici elhagyása megoldja a problémát. Így ma vettem egy cumisuveget és tapszert. Hamar rájött a cumi nyitjara és a tapszer is ízlett neki. Hogyan tovább? Nappal próbáljam meg cumisuveggel altatni? Aztán éjszaka is térjünk at? Sima cumit nem fogadja el, csak nappal és csak félálomban. De aztán hamar ki is köpi. Ha éjjel ébred (többször is ugye) minden alkalommal adjak tapszert? Vagy hogyan csinaljam? Aki csinált már ilyet, segítsen!2019. dec. 14. 20:14
1/18 anonim válasza:
Szegény. 😕 Nem fog kevesebbet kelni a tápszertől, csak összezavarod őt, hogy eddig bújhatott hozzád, most meg nem.
2/18 anonim válasza:
Az lenne a legjobb, ha enni csak 3-4 óránként kapna, két etetés között meg apa ringatná vissza. Lesz két-három szar éjszaka, de utána rendeződik.
3/18 A kérdező kommentje:
Elsőnek: igen, szar ez így mindnekinek. De sajnos nem vagyok robot, nekem is aludnkm kell néha. Ráadásul van másik gyerek akit el kell tudnom látni!
2019. dec. 14. 21:07
4/18 anonim válasza:
Csak enni adj cicit vagy tényleg tápszer.
Nem csak a cicihez lehet bújni, ugyan engedtessék már meg egy anyának is hogy napi pár órát aludhasson és ne legyenek fájdalmai...
5/18 anonim válasza:
Ezeket nem tudja "apa visszaringatni". Az én 11 hónaposom is ilyen, de ő csak 3 óránként kér, viszont akkor semmi más nem jó. Akármeddig, a rosszullétig ordít...
Esetleg ha autóban jól alszik, a párod elviheti kocsikázni pár órát, hogy többet tudj pihenni.
6/18 anonim válasza:
Ha éhes, nyilván nem tudja apa visszaringatni. De a kérdező gyereke nem éhes, csak kínlódik a mellén.
7/18 anonim válasza:
A lányom az első hónapban kelt 3 óránként, bár akkor is inkább mi keltettük, egy kis újszülöttnek kell 3 óránként kaja, nem egy 10 hónaposnak. Éjjel nálunk néha kelt egyszer ennyi idősen, mindig tápszert adtam neki.
8/18 anonim válasza:
Szoktasd at. Pár nap aztan megszokja. Kapjon tápszert éjszaka.
9/18 anonim válasza:
Ha csak cumizik rajta vegyél cumit.
10/18 A kérdező kommentje:
A cumit nem fogadna el. Nyilván próbáltam már.
2019. dec. 15. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!