Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos babával étterembe?

5 hónapos babával étterembe?

Figyelt kérdés

Pár nap múlva megyünk étterembe, nagy családi vacsira. Még nem voltunk mióta megszületett a gyerek. Autóval megyünk.

Ti hogy csináljátok ilyenkor? Vigyek babakocsit? Vagy autós hordozóban elüldögél? Vagy ölben?

2019. dec. 24. 18:52
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Olyan valamit vinnék neki, amiben kényelmesen tud feküdni, aludni, és esetleg nézelődni is tud ha pont ébren van.
2019. dec. 24. 18:59
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Amikor nálunk volt ilyen, az akkor 4 hónapos lányom babakocsiban volt. Persze ha etetni kellett, kivettük. Szinte végig aludta. :D
2019. dec. 24. 19:03
 3/10 anonim ***** válasza:
26%
Kendőt vinnék, karikásat.
2019. dec. 24. 20:00
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Babakocsit vittünk mindig ilyenkor, ha nyügik voltak, el lehetett altatni is benne őket, de ébren inkább ölben voltak.
2019. dec. 24. 20:24
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
A lányommal 5 hónaposan voltunk étterembe. Babakocsiban aludt, vagy a kezünkben volt.
2019. dec. 24. 21:17
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Babakocsit, én is hordozok, de nekem egy étterembe nem lenne kényelmes a kendo
2019. dec. 24. 21:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Babakocsit és kendőt vittem...

Mindkettő kellett, de kendőhez szoktatott baba volt.

Azóta is járunk

4-5 órát kibír ilyen helyen a 1,5 évesem

2019. dec. 24. 22:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Az enyém nem lett volna meg, tulajdonképpen sosem volt meg mozdulanul semennyi időt semmiben, csak ha esetleg alvásidőre esett, viszont ha program van, nem alszik el.

Én az én gyerekemmel nem vállaltam volba be ennek az egy évnek semelyik pontján.

De ha nyugodt a babád, ellesz babakocsiban. Kendő tartalék megoldásnak jó, én is hordozok sétàn vagy ha autóval megyünk egy boltba és 5 percre be kell szaladni, de amúgy nagyon rosszul érzem magam hosszabb úton ha csak kendő van nálam.

Talán ennyi idősen még nem pakolja az asztalt, de 6 hónaposan az enyémet már nem lehetett asztalnál ölbe ültetni.

2019. dec. 24. 22:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Harombol ket gyerekem siman elvolt, mi jartunk gyakran. En babakocsit vittem, mert hordozoban nem altattam egyiket sem, csak annyit voltak benne, amit utazas miatt feltetlenul muszaj.

Ok jo alvok voltak es babakocsiban is szerettek aludni, ha ott nem aludtak el maguktol, akkor a karomban igen es leraktam oket.

De 5 honaposan mar nezelodnek is es nem biztos, hogy epp akkor fognak aludni, szoval valami fogdosni/nezegetni valo jatekot en beraknek a helyedben.

A kozepso gyerekunk soha nem aludt ilyen helyen, de o otthon is alig, szoval o nagyreszt az olemben volt, vagy a ferjemnel.

2019. dec. 25. 07:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Babakocsiban csak akkor alszik, ha sétálunk... Nem elég a ringatás, tologatás, konkrétan menni kell vele :(
2019. dec. 25. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!