Szájpenészt kapott a babám. Válaszolnátok pár kérdésemre aki 'tapasztaltabb' ebben a témában?
Hát nekünk is volt,mi rózsamézzel kentük be neki,és egy pár nap alatt elmult a babámnak.
Szerintem ezt vegyél neki a gyógyszertárba,nem drága ugy sem,h ha nincs receptre irva.
Mi nem cseréltük ki a cumikat meg ilyeneket,hanem nekünk a doki néni azt mondta,h mindenap fözzem neki ki a dolgait egyszer vagy kétszer.
Nálunk ez bevált,próbáljátok ki,remélem nektek is segit!
Mielöbbi gyógyulást a babódnak!
Második vagyok,erre gondoltam,ezt hivták régen rózsaméznek,mi ugyanezzel kentük:
a 13.56-os válaszoló által belinkelt ecsetelővel kezdtük mi is, az ujjamra tettem gézlapot és rá az ecsetelő és jó alaposan ledörzsölni a szájpenészt minden nap 3x! alaposan mert akkor nem hatásos. le kell dörzsölni rendesen mert ha egy pici marad akkor visszafertőz és sokáig fog tartani a küszködés.
én tudom, mert első kisfiamnál gyengén csináltuk és 1 hónapig tartott mire kikezeltem, kaptunk is egy másik szert amit felírt a dokim és végül azzal sikerült.
14.00 vagyok .
az lemaradt hogy a melledet is ápolni kell, lemosni szopi előtt ha szopizik még, a cumikat állandóan kifőzni, meg a cumisüveget amiből iszik, mert arról is visszafertőződhet.
Én kérdeztem hogy mi lehet még a rosszabb ha nem múlik el neki, azt mondták hogy a beleket is megtámadja és a végbélnyílása körül is fehér lesz. ott is előjöhet neki.
minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!