Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos babámat hagyhatom...

8 hónapos babámat hagyhatom 3-4 napra a nagymamájával?

Figyelt kérdés
Kicsit ki akarok kapcsolódni, elmennénk a párommal vidékre egy wellness hétvégére, s a gyereket nem akarjuk vinni. Meg fogja őt viselni? Reggel este tápszert kap, egyébként már sokmindent eszik. A párom anyukája vigyázna rá, akivel havonta két - három alkalommal találkozik, de megbízom benne teljes mértékben.
2008. nov. 18. 18:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%

Az én baràtnöm ikreket szült,születésük ota a nagyi vigyàz ràjuk,mig ö dolgozni eljàr,vàsàrolni ,stb.

Ha tàpszeres nyugodtan ràbizhatod,a nagyid is büszke lesz,tuti imàdni fogja,hogy 3 napig csak az övé az unoka,neked is jot tesz a kikapcsolodàs.

Miért ne?

Naponta 2-szer hazatelefonàlsz,és igy mindenki megnyugszik.

2008. nov. 18. 18:36
 2/11 anonim ***** válasza:
40%

Persze, nyugodtan, nem lesz semmi gaz, csak lehet majd ott akar a mamanal maradni a 3-4 nap utan.

A, nem baj, akkor majd visszamentek megegyszer kikapcsolodni!

Nyugodtan menjetek el!

2008. nov. 18. 18:38
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
Én nem hagynám még ennyi idősen napokra senkire.
2008. nov. 18. 18:40
 4/11 anonim ***** válasza:
38%
Egész nyugodtan, főleg ha már nem szoptatsz. Én is nem is hagytam volna, hogy a gyerekre, rajtam kívül senki ne vigyázzon, nem szabad ennyire sterilnek lenni. Nyugodtan utazzatok el, érezzétek jól magatokat.
2008. nov. 18. 18:44
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Az én babám tíz hónapos, de én sem hagynám még másra több napra, pláne úgy, hogy nem ismeri annyira. Úgy már vigyáztak rá a nagyik, hogy egész nap ott voltak, összebarátkoztak és este elmentünk a férjemmel bulizni, de csak olyan távolságra, hogy ha felébred és vigasztalhatatlan, akkor haza tudjunk menni. De Te ismered a babád.
2008. nov. 18. 18:56
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Babám 9 hónapos, de én sem hagynám ott. Nem is tudnám jól éreztni magam. Mondjuk a babám szinte csak szopizik.
2008. nov. 18. 19:57
 7/11 anonim ***** válasza:
68%
Az a kérdés,hogy este a picid hogy alszik el,mert ha napközben jól elvannak azért este gond lehet,hiányozhat anya,és nagyon megszenvedheti.Szerintem mielőtt elmentek tegyetek egy próba ottalvást,és meglátjátok.
2008. nov. 18. 21:16
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
Ne a szoptatás vagy nem szoptatás miatt ne hagyd a nagyira.Sztem az,h havonta 2x-3x látja,az semmi.Ha napközben ő vigyázna rá,mondjuk hetente 3x,akkor talán meg lehetne próbálni.Az előttem válaszolónak igaza van,tegyetek 1 próbát.Az én apósom naponta beugrik megnézni a babát,ráadásul 1 utcában lakunk,mégsem mernék bevállalni,annyira anyafüggő(ami természetes,hiszen 6 hós)Elég bátor vagy.Én semmi esetre sem hagynám rá.És mit csináltok,ha nem tudja megvigasztalni???
2008. nov. 19. 00:30
 9/11 anonim ***** válasza:
62%

Kislányom 9 hós, tápszert eszik este-reggel, napközben mindent. De még nem hagynám itthon napokra, senki nem ismeri annyira a napirendjét, a kis megszokott dolgait, hogy nyugodt szívvel itt tudnám hagyni.

Nekem anyósom költözik hozzánk nemsokára (külön házba, de egy kerten belül), és majd szépen fokozatosan fogom szoktatni a babámat, hogy nála is aludjon egyszer-egyszer (persze úgy, h itthon vagyok), hogy később nyugodt szívvel tudjak elmenni kikapcsolódni egy-két napra a férjemmel.

Szerintem ebben a korban még nagyon fontos nekik a megszokott napirendjük és persze anya közelsége.

2008. nov. 19. 06:35
 10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, visszük őt is! :) megbeszéltük a férjemmel és bababarát hotelbe megyünk!
2008. nov. 19. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!