Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan altatjátok a nagyon...

Hogyan altatjátok a nagyon kicsi babát?

Figyelt kérdés
Valaki azt mondja mindig ki kell venni,mert szüksége van a közelségre, valaki szerint hagyni kell sírni pár percet és elalszik magától..három hetes a babánk. Elkényeztetni nyilván nem szeretném, már ha el lehet egy ilyen pici babát..de sírni sem bírom hagyni, egyszer kipróbáltuk de csak belehergelte magát nekem meg rettenetes lelkiismeret furdalásom volt...mi a helyes megoldás? Ha sír, nem használ az sem ha az ágya mellé állunk, simogatjuk, beszélünk hozzá, csak ha kivesszük. Ez megy minden éjjel, napközben sokkal egyszerűbb. Mi lehet az oka? Valakinek bármi bevált tippje?
2019. dec. 19. 10:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hallgattam. Ld fenti kommentem.
2019. dec. 19. 14:43
 12/12 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat. Számomra nincs jó és rossz válasz, mindenki azt írja le nála mi működött. Abban egyetértünk, hogy minden gyerek valamennyire más. Első babánál szerintem nagyon nehéz eljutni oda, hogy az ember átadja magát az ösztöneinek, annyira dől ránk a sok jó tanács, amire a rokonok esküsznek, az a védőnő szerint életveszélyes és a többi, abban sincs egyetértés akkor most hason vagy háton kell altatni? És mindegy kb már az ember hogy csinálja, ott motoszkál benne hogy ez hibás, mert elkényeztetem, mert elhanyagolom stb.

Nyöszörgésre mi sem vesszük ki. Napközben tényleg nem is sír egyértelmű ok nélkül, mint pelus, vagy éhség. Éjszaka viszont nem tudjuk mi baja órákon át. Hajnalban 1-2 körül aztán abbahagyja és alszik szépen meg aztán délelőtt is.

2019. dec. 19. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!