Csak az én babám ilyen "kicsi" 9 hónaposan?
Mindenhol azt olvasom hogy 70cm felett vannak már és hogy 9kilo körüliek. Azok is akik olyan adatokkal született mint az én kislányom.
2900al született és 48cm
Most 9 hónapos múlt és csak 66cm és 8kilo
Apuka egyébként magasnak mondható, én inkább alacsonynak.
Igen tudom hogy minden baba más. Csak fura hogy mindig a nagy babákat látom. Ilyenkor csak elgondolkodom hogy levagyunk maradva vagy mi?!
(Egyébként csinál mindent ügyesen már,kúszik,mászik,áll,lépeget...stb)
Nem
Az én babám is pici.
1 évesen lett 8kg
75 cm 16 hóbaposan
F&F 9-12 hós ruhákat hordja de van 6-9 is neki
Lupilu 68-ada simán jó
Bár C&A 80-as kell neki
Az én fiam 20 hónapos és 80cm.:)
Tehat kicsinek számít.
12-16 hósra való ruhát hord.
3 hónappal idősebb kislány pajtás már 92-104 es méretet hord
Az én fiam 13 hónapos, 74 centi és 10 kiló.
Ezzel szemben az 5 hónapos unokahuga nem tudom hány centi, de 8 kiló, én meg csak pislogok, milyen vékonynak tűnik mellette. :)
Volt ma itt egy 9,5kgos 5 hónapos, ahhoz képest mindenképp kicsit a tiéd.
Komolyra fordítva a szót, semmi gond nincs vele, genetika. Valszeg rád ütött,nincs ezzel gond.
1 évesen volt 71 cm és 7,2 kg a nagylányom. Formás, csak marha alacsony. 😄
A kicsi ugyanez, ő most 9 hónaposan 66 cm és 6,8 kg. 😊
Ha te alacsony vagy, örökölhette a baba.
66 centihez a 8 kg oké, mindez a születesi paraméterekhez is oké, más babákhoz meg felesleges hasonlítani. Pláne az enyémekét minek írnám le, én magas vagyok, a férjem óriás.
8, 5 évesen 105-106 se kicsi. Lányom 4 éves, 102 centi és rendesen a középmezőnyben van ezzel. Van olyan (vele egykorú) csoporttársa, aki egy fejjel alacsonyabb, szóval 4 évesen 90 körül van. Na ő alacsony (lányom 2 évesen volt akkora).
Kérdező, nem kicsi. Főleg nem a súlya a magasságához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!