13 honapos kisfiamat hogy taniysam meg h egyedul aludjon el?
Figyelt kérdés
Mar lehet hogy keso?Meg mindig mellettem alszik el,felem bujva.Tejcsit iszik elotte,ez segit rahangolni az alvasra.En szeretem igy,csakhat napi 1,5-2 ora altatas alatt rengeteg mas dolgot tudnek csinalni.Ti hogy altattok ill. hogy tanitottatok az egyedul alvasra?2010. júl. 20. 10:03
1/3 anonim válasza:
:( lehet mar tenyleg keso. En siman leraktam minden este az agyacskajaba es azota siman elalszik este.
13 hos kisfiu anyukaja
2/3 anonim válasza:
Tejcsivel elaltatom, kb 15 perc, aztán megyek a dolgomra, ő pedig 2 órát alszik. Este szintén kb 15 percig altatom (twilight-et hallgatja 3x) aztán a kiságyába megy, és reggelig alszik.
3/3 A kérdező kommentje:
Neki kb 30-40 perc minden altataskor.Esti foleg a cikis pedig kialakult napirendje van,amin nem valtoztatunk.De akkor most mit probaljak ki?
Ma delelotti alvasnal probaltam h otthagyom kisagyaban,de 10 percnel tovabb nem birtam hallgati ahogy sir.Megszakad a szivem!Mi tevo legyek?
2010. júl. 20. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!