2 hetes kislányom ha sír mindig cicire teszem és megnyugszik, ez baj?
Csak akkor fog szopizni,ha éhes,még pici,sztem most még nyugodtan tedd cicire,ha ez megnyugtatja,hisz szüksége van a közelségedrs.Később majd azért nem árt kialakítani egy rendszert,hogy mikor eszik,akkor cici,és ha fáj valamije,megkeresni mi az oka,és aszerint orvosolni,vígasztalni,babusgatni,ha pocak fáj,pocot simogatni.Persze mindenki maga dönti el,mikortól teszi ezt,de hátránya me, lesz belőle,főleg most,neki még szoknia kell ezt az új világot,és te vagy itt most neki az egyetlen biztos pont.
Nagyon jó babázást kívánok!
Az előző válaszoló tényleg hasznos tanácsokat adott, nem írnám le ugyanazt.
Én is csak azt tudom mondani, hogy tedd nyugodtan cicire, mikor igényli. Ebből ne csinálj gondot. Én is ugyanígy tettem. Volt mikor már elég volt 3 óránként cicire tenni, volt mikor fél óránként. Ez nálunk egy éves koráig változó volt. Volt mikor egy nap csak kétszer kérte és volt, hogy sűrűbben. Most két éves, még cicizik, de már csak reggel vagy este. Szép lassan elválasztja magát.
A sok szopitól nem lesz hasfájós. A hasfájósság a Te étkezéseden múlik. Van erre utaló kérdés, ott találsz válaszokat, én is írtam oda nálam bevált tanácsokat mit lehet enni és mit nem.
Boldog babázást! De szívesen lennék a helyedben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!