Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hetes kislányom ha sír...

2 hetes kislányom ha sír mindig cicire teszem és megnyugszik, ez baj?

Figyelt kérdés
Úgy értem nem lesz baj ha sokat van cicin? Nem lesz ebből hátránya, hátrányom hogy csak akkor nyugszik meg ha szopizik? A sok szopizástól lehet hasfájós?
2008. nov. 18. 15:45
 1/4 A kérdező kommentje:
Délelőtt szinte óránként cicire kell tennem különben nagyon sír. Lehet hogy nem is éhes?
2008. nov. 18. 15:47
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

Csak akkor fog szopizni,ha éhes,még pici,sztem most még nyugodtan tedd cicire,ha ez megnyugtatja,hisz szüksége van a közelségedrs.Később majd azért nem árt kialakítani egy rendszert,hogy mikor eszik,akkor cici,és ha fáj valamije,megkeresni mi az oka,és aszerint orvosolni,vígasztalni,babusgatni,ha pocak fáj,pocot simogatni.Persze mindenki maga dönti el,mikortól teszi ezt,de hátránya me, lesz belőle,főleg most,neki még szoknia kell ezt az új világot,és te vagy itt most neki az egyetlen biztos pont.

Nagyon jó babázást kívánok!

2008. nov. 18. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:
88%
Még annyit,ha óránként cicizne az most még belefér,isz most áll be a tejed,lehet még kicsit kevesebb neki,meg ő sem tud egyszerre olyan sokat enni,de be fog állni.
2008. nov. 18. 15:49
 4/4 anonim ***** válasza:
84%

Az előző válaszoló tényleg hasznos tanácsokat adott, nem írnám le ugyanazt.

Én is csak azt tudom mondani, hogy tedd nyugodtan cicire, mikor igényli. Ebből ne csinálj gondot. Én is ugyanígy tettem. Volt mikor már elég volt 3 óránként cicire tenni, volt mikor fél óránként. Ez nálunk egy éves koráig változó volt. Volt mikor egy nap csak kétszer kérte és volt, hogy sűrűbben. Most két éves, még cicizik, de már csak reggel vagy este. Szép lassan elválasztja magát.

A sok szopitól nem lesz hasfájós. A hasfájósság a Te étkezéseden múlik. Van erre utaló kérdés, ott találsz válaszokat, én is írtam oda nálam bevált tanácsokat mit lehet enni és mit nem.

Boldog babázást! De szívesen lennék a helyedben! :)

2008. nov. 18. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!