Mit tegyek, ha elegem van a kéretlen tanácsokból?
Ha eszik rendesen,és fejlődik is,akkor felesleges tápszert és sűrűn adni neki enni. Igaz,nem írod,hogy hány hónapos,de én éjjel nem adnék neki már enni,mert valóban nem fog róla leszokni. A baba gyomrának is kell a pihenés. Később pedig te is itt fogsz panaszkodni,hogy nem tudod az éjszakai evésről leszoktatni.
De természetesen neked kell dönteni,mert te ismered a babádat.
Szia!
Én ilyenkor már mikor újra elkezdik, a legelején szoktam mondani nekik, hogy JÓ! De úgy a mondata közepén, hogy érezze, hogy be is fejezheti. Max. még bólintok egyet, de ha az kell, hogy észrevegye magát, akkor el is nézek. Ezek a sokadszorra adott tanácsok tényleg kiakasztják az embert és egyértelműen jelezni kell, hogy elég volt belőle, különben sohasem hagyják abba.
Amúgy meg ne magyarázkodj neki, hogy te így meg úgy csinálod, meg más elvet követsz. Ez a te dolgod és senkinek nem tartozol elszámolással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!