SOS, ha pöttyös lett 4 hónapos babám és a Fenistil cseppektől nem múlik el, akkor az nem allergia hanem melegkiütés?
Ekcémás és a doki megetetett velem egy kis sajtot, hogy megnézzük, hogy a tejtermékektől van-e.
Ez nem csak egy-egy pötty, hanem az egész karja és a felsőteste, sőt az álla is.
Köszi, már hívtam a dokit, bevisszük biztos ami biztos. Inkább megnézi.
Bp. egyébként!
első vagyok.
akkor valószínű a sajttól van! jól értettem te etted meg? ennyire átmegy a tejbe? nekem azt mondta a doki, napi 1 liter tehéntejet simán megihatok, nem lehet baja a gyerekemnek! mondjuk sose ittam, utálom. viszont sajtot napi szinten eszem.
jobbulást!
Igen, a sajtot én ettem, anyatejes a babám. :)
Zsu, a doki szerint 90%, hogy a sajttól lett kiütéses, de állítólag a melegkiütés is ugyanígy néz ki, így nehéz megmondani. Főleg, hogy a fiam ekcémás is, még könnyebben, még hamarabb kijön rajta bármi is. Most ismét tejmenetes diéta nekem (min. 6 hós koráig) és figyelni kell, hogy lesz-e még hasonló. Kb. ennyi. Szóval sokkal okosabb én sem lettem. És Nálatok mi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!