Aggódom! Baj lehet a babával?
Figyelt kérdés
2 hós kisfiam nem tartja magát. Ha hasra teszem vagy mozdulatlanul fekszik, vagy elalszik. A szem kontaktust se észleli sokszor, ha szólok neki csak felfelé néz és oldalra..2019. nov. 30. 02:42
3/7 anonim válasza:
Érdemes lenne legalább a védőnőt megkérdezni. 2 hónaposan már szépen emelgetnie kéne a fejét. A szemkontaktusnak is meg kéne lennie. Mosolyogni szokott? Követ a szemével?
Én biztosan beszélnék hozzáértő emberrel.
4/7 anonim válasza:
Az en 2,5 honapos lanyom mar tartja a fejet stb.. kerdezd meg vedonot
5/7 anonim válasza:
Szia! Ha kézben fogod tartja magát valamennyire, vagy nagyon rongybabas? Hangokra figyel?
Nálunk igaz kisebb probléma volt, de mi elvittuk Devenyeshez, o egyből mondta mi a probléma, otthoni tornaztatastol nagyon szépen javult. 6000 Ft volt egy alkalom, vidd el, és megnyugszol! Én is sírtam pedig az elejen mert úgy bepanikoltam. Meg 3 hos kora előtt vidd el.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azt hozzá kell tennem, hogy 2710gr született és már 5500gr.mosolyogni szokott, már beszélget is. Van hogy figyel rám, de sokat néz egy pontba. Ha hason van jobbra, balraforhatja a fejét. Jövő héten megyünk vedonohoz.
2019. nov. 30. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!