Mászik másnak is ilyen fura technikával a babája?
Köszi a megnyugtató válaszokat, akkor eszerint van ilyen mászási technika is.
Második: a férjem is halálra szokta röhögni magát a lányunkon, ő nevezte el a kisasszonyt Makitának, a kismaki után, aki ugyanígy közlekedik. :DD
Harmadik: igen, pontosan, az enyém is a sejhaján csúszik. A te babád mennyi idős? Az enyém már 1 hónapja íógy mászik, szerintem nála sem lesz már térdelős mászás.
Az enyém mondjuk térdelős de mint a lasított felvétel. Folyton égnek emeli a virgácsait s lerakja majd nyikan egyett mint a dinó s éticsigákat megszégyenítően nyáladzik, lassan követhető már a nyoma xD
Utánna hirtelen beturbózza magát s lecsap valamire 3mp alatt :D
A barátnőm 3. gyereke kezelhetetlen, viselkedészavaros. Semmivel sem nevelte másképp, mint az első kettőt. Voltak orvosnál, ott kiderült, hogy a gyerek nem tud mászni (6 éves), még mondta is, hogy neki ez nem megy.
Én elvinném a helyedben, nem értem, hogy a furcsa mászás miért természetes sokaknak.
Kisfiam is érdekes technikával csinálta. 5 hónaposan kezdett el kúszni, aztán rá két hétre már ötvözte a kúszást a mászással: két kezét rakta előre, picit felemelte a popsiját, mint aki fekvőtámaszozik, majd a két lábával "kotort" magán egy picit, de nagyon gyorsan csinálta, és tulajdonképpen nem haladt vele előre semmit. Akkor kicsit aggódtam, mert a váltott kéz-váltott láb dolgot meg kell, hogy tanulják, és ő a két kezét egyszerre rakta előre. Ezt egyébként majdnem 3 hónapon keresztül csinálta, és 8 hónaposan egyik napról a másikra elkezdett szabályosan mászni.
Azóta kicsi varánuszomnak hívom, mert villámgyorsan mászik, és úgy néz ki, mint amikor a komodói sárkány fut. :) A két kezét úgy odacsapja a földhöz, és úgy állnak az ujjai. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!