Hogyan döntsek helyesen?
A babád 3 éves koráig nem vagy védett a munkahelyeden????
Vagy te döntöttél így?
Mennyi a végkielégítés? Van másik munkahely kilátásban?
Van segítségetek? Pénzgondotok?
Nekünk Panasonic gépünk van 40.000 ft volt. Teljesen tökéletes.
100.000 ft-ért már majdnem kamerát kapsz, de egy 100.000 ft-os fényképező szerintem nem egy "átlagos embernek" való, hanem aki ért is egy keveset a fényképezéshez. Szerintem. Szóval nekem eszembe sem jutott volna ennyit adni érte, de különbözőek vagyunk.
Szerintem felesleges érte annyi.
Nézegethettek itt is:
Ha egyébként van tartalékotok, arra az esetre, ha kifutnátok a havi keretből, akkor is felesleges megvenni egy száz ezer forintos gépet.
Miért nem költitek értelmesebb dologra, ha feltétlenül a "seggére vertek"?
Inkább menjetek pár napra el Balatonra, vagy valami szuper hotelbe, aztán a 30-40 ezer forintos géppel lesz mit fotózni... :-)
Egyébként van másik helyed?
Ha jól értem, amiatt nem vagy kétségbeesve, hogy elküldtek, tehát biztos megoldottátok a dolgot.
Mondjuk, ha azért hajthatatlan a párod, mert amúgy nem vagytok rászorulva a végkielégítésre, akkor vegyetek drágát.
Ez sajna nem derül ki a kérdésből, és persze nem is ez volt a kérdés.
Csak nekem olyan furi, hogy elküldtek - már pedig 22 hós gyerek mellől nem tudom, hogy elküldhetnek-e - és a fényképezőgép-vásárláson problémáztok.
Persze gondolom csak azért, mert megoldottátok a ránk nem tartozó oldalát... :)
Remélem.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Belekényszerítettek, hogy elfogadjam a közös megegyezést, ősztől, ha a babám bölcsis, lesz másik munkahelyem, hála az égnek.
Sajnos a párom hajlamos addig költekezni, amíg van, de ezt nem hagyom. Felesleges ennyit költeni egy gépre. Inkább a babára költöm. Végülis én kaptam. Szép napot kívánok mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!