Hogy döntsek helyesen a Witcher című játékban?
Ott tartok, hogy Alina meghalt, Celinát megölte Adam, most el kéne mondanom Juliannak, hogy meghalt Alina, a menyasszonya. Na most mikor elmondom választhatok, hogy elmondom az egészet úgy, ahogy történt, hogy Celina megölte Alinát véletlenül, Adam pedig bosszúból Celinát, ezáltal ugye Adamre ronda sors vár, Julian börtönbe záratja meg minden. De. Dönthetek úgy is, hogy megtartom a fiú titkát. Nem egy lényeges dolog tudom, de akkor is valahogy jól akarom csinálni. Néztem egy Witcheres fan oldalon, hogy írták, hoyg jobb ha elmondom, h Adam megölte Celinát, de a Witcher kézikönyvben (eredetiben van meg a játék, van hozzá kézikönyvem meg mindenféle hüyeség) meg úgy utalnak erre a dologra, mintha az lenne a szép, hogy megtartom a fiú titkát.
Ti hogy csináltátok ?
hát ez a játék pont azért jó mert minden döntés valamilyen szinten jó is meg rossz is
én személy szerint megtartottam a titkát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!