Szabad illóolajat párologtatni 2 hónapos baba mellett?
Direkt a baba mellett, a szobajaba szerintem inkabb ne. De amugy a lakasba lehet, azert annyira nem eros. Vagy tegyel narancs hejat a radiatorra, ha tudsz, az biztos nem art a kicsinek sem!
Ha beszelsz a vedonovel, akkor pedig kerdezd meg tole, mutasd meg neki hogy milyet szeretnel pontosan parologtatni, szia es jo babazast!
Szia!
Igaz ellentétet mondok a két előttem szólóval, de mi olyan baby párologtatót vettünk amibe lehet cseppektetni illóolajat. Ha tilos lenne a babának akkor nem csinálták volna így a kifejezetten babáknak készülő párologtató készüléket.
Szia! Levendulát biztos lehet, a többit nem tudom.
Csak ne mécseses párologtatót használj.
Üdv.
Szia!
Citromfű olajat és levendulát lehet. A citromfű megtisztítja a levegőt a "baciktól", a levendula pedig nyugtat. Én a radiátorra tettem vizet egy edénybe, és abba csepegtetek mind a kettőből egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!