Van itt valaki olyan akinek a férje szereti a meccset nézni? Gyerekkel foglalkozik olyankor?
Az én férjemet nem érdekli a gyerek ha meccs van azt lesi. Amúgy mindig foglalkozik velecsak akkor nem..
1 eves
Ha a kedvenc csapata játszik, vagy elmegy megnézni élőben, vagy bemegy a hálóba addig. Ha kevésbé érdekes, akkor ránéz a telefonján pár percenként, így képben van, este pedig visszanézi a gólokat. Én sem a telefonomat nyomkodom a gyerekek felől érdeklődve, ha színházban vagyok, hanem a darabot figyelem.
Egyszer volt a 6 év alatt, hogy megkértem, szakítsa félbe a meccset, amikor 4-ből 3 beteg volt, a 4. meg éhes és az egyik csak apának engedte az orrszívást, a másiknak hűtőfürdő kellett, a harmadik meg azt a mesét akarta hallgatni, amit csak ő szokott olvasni. Egy szó nélkül jött és segített, én pedig tudtam a picit szoptatni, míg a nagynak engedtem a vizet.
Nem tudom a kerdezoeknel hogy van de az o vedelmebe annyit mondanek hogy a batyam konkretan olyan meccsfufgo, hogy nem heti egyszer néz meccset vagy amikor épp szezon van. Konkrétan minden nap. Tökmindegy ki játszik és tok mindegy melyik adon megy.
Ha nem ez a szitu nálatok kérdező akkor csatlakozom a többiekhez. Hadd nézze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!