Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ejtetted le már a babádat?

Ejtetted le már a babádat?

Figyelt kérdés
Csak őszintén.
2019. nov. 9. 08:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
65%
Nem, de rettegtem tőle fürdetés után mikor még picike volt. A férjem viszont igen, igaz már nem volt baba, hanem 3 éves. Csúszdazott rajta és a férjem nem tartotta hátulról.
2019. nov. 9. 10:53
 22/29 anonim ***** válasza:
66%

A párom elejtette, egyszerűen kifordult a kezéből. Olyan 5 hós lehetett. Vérzett a szája de nem lett baja.

Ágyról is leesett, akkor sem lett baja.

Én egyszer elengedtem a vízben, becsúszott a víz alá, az ijedtségen kívül akkor sem lett baja.

2019. nov. 9. 10:57
 23/29 anonim ***** válasza:
81%
1 x a férjem.Ült az ágy szélén fogta a gyereket de valahogy kirantotta magát.Hál istennek nyújtva volt a férjem lába es azon legurult a gyerek.Nem sirt semmi baja nem lett szerencsére.
2019. nov. 9. 12:03
 24/29 anonim ***** válasza:
72%
Szerencsére nem ejtettük le, és nem is esett le sehonnan 2 éves koráig. Onnantól voltak kisebb huppanások.
2019. nov. 9. 12:17
 25/29 anonim ***** válasza:
72%
Nem de esni estem le vele lépcsőről, én kék zöld voltam mindenhol neki semmi baja. Ágyról is esett le, meg székről is, meg lépcsőről is, de ezeket már totyogósan. Hál istennek soha nem volt még nagyobb sérülés belőle.
2019. nov. 9. 12:25
 26/29 anonim ***** válasza:
61%
Igen. 1 hónaposan megkapta az oltást. Tél volt nagyon sírt. Öltoztettem oda adtam az apjának, hogy tegye a hordozóba. Beletette gondolta kiviszi a kocsihoz hátha megnyugszik és ott becsatolja. És a hordozó füle vhogy kiakadt a gyerek meg ki esett. Az az egy szerencsénk volt, hogy be volt öltöztetve, félig takaróra esett. De így is az orrát nagyon megütötte futottunk vissza a dokihoz. Ennek 3 éve azóta is emlegeti, hogy a fejre ejtett gyermek...
2019. nov. 9. 12:33
 27/29 anonim ***** válasza:
65%

Nem! De a kanapéról volt, hogy lecsúszott, de nem fejjel előre. Nem lett baja, kicsit meglepődött.

Te ejtetted már le? Őszintén!

2019. nov. 9. 12:37
 28/29 anonim ***** válasza:
74%
Meken a kezemben volt, megcsúsztam a lépcsőn és elestünk, neki nem lett semmi baja, mert aláfordultam, de nekem szilánkosra tört a vállam :(
2019. nov. 9. 12:40
 29/29 anonim ***** válasza:
56%

20 hósan ejtettem le. Még kiságyban aludt, én terhesen már nem bírtam kellőképpen behajolni és kicsúszott a kezemből. Kb 10-20 centit esett. Úgy nevetett, hogy a könnye is kicsordult és most ndta, hogy "médedcer"Utana kapott nagyfiús ágyat, arra már maga mászik fel.

Többször esett le kanapéról, ágyról. Seperc alatt elslisszolt mellőlem, mire utólértem puffant. Egy időben direkt ugrált róla. 2 éves.

2019. nov. 11. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!