9 hós státusz után orvosi felülvizsgálatra küldtek minket. Mert nem üt össze 2 tárgyat! Ez ekkora gond? Volt ilyen vkinél?
Az orvos azt mondta várunk 10hós koráig meg tanítsam. Az én lánykám konkrétan tojik a tanításra. Hiába a mondóka vagy ének nem érdekli. Meg ahogy olvasom ezek a pázás, tapsolás még van hogy 1éves kor után indulnak. Komolyan most nem tudom hogy az én védőnőm és orvosom szereti belémhozni a bengát vagy tényleg gond lehet. Ki vagyok ezektől🤯 Ha valaki tudna segíteni valamilyen tanácsal vagy csak meg tudna nyugtatni hálás lennék🙏🏻
Bocsi a helyesírásért!
Az én fiam szellemileg kicsit később "indult be" integetni is csak fel éve kezdett, most 20 hónapos..
Pedig már egy évesen státusz kérdés volt.
De hát őkelme a mozgás fejlődéssel volt elfoglalva és az egész napos pakolással.
Nem lehet minden egyszerre. :)
Ez mekkora butaság. Nekem azt mondta a védőnőm, az is idrdzámít, ha mondjuk van a kezeben egy tárgy es nekiüti egy másiknak a földön... Mondjuk némelyik kérdés után visszakérdezek, hogy bazári majmot, vagy gyereket nevelek? A kedvencem, hogy figyeli magát a tükörben? Persze... felmaszik a mosdóra és látja magát...
Minket nem küldtek sehová, pedig a státuszon csak ülni nem tudott.
Szia! Én is úgy tudom, hogy az is számít ha a földhöz vagy lefelé másik tárgyhoz ütöget. Hozzáteszem nem értem ezt miért kell tudnia egy pici babának. Nekem is 9 hónapos a kisfiam és mikor anyukámnak olvasom mindig az aktuális státusz kérdéseket alig akarja elhinni, hogy mennyi mindent tudni kell szegeny kis unokájának (első unoka persze😅).
Sokáig emlegette, hogy nekünk anno (30 éves vagyok) sose kellett ilyeneket tudni. Egy lényeg volt, hogy 6 hónapos korig forduljunk, aztán persze figyelték az ülés, állás, járás meglegyen, de messze nem csináltak ekkora ügyet semmiből sem.
Amúgy az én gyerekem ütögeti a tárgyakat, de hol egymáshoz, hol a földhöl, hol napokig le se tojja őket.
Tud ugyan tapsolni meg kezd ráérezni az integetéshet, de néha keveri a kettőt és nem kifele integet hanem befele😂
Ebből gondolom hogy persze tanitgatom de ez még bazi korai neki... szegény mondjuk igyekszik teljesiteni, de neha azt se érti mit akarok🤪
Ő mondjuk nem nézi magát a tükörben pl, és nem is nagyon szepázik sem most sem korábban. Ezek kapcsán is sok mindennel lehetne ijesztgetni, de én már lassan kezdem ezt a sok hülyeséget elengedni. Nem mondom hogy egyszerű, mert marha idegesítő...
Biztos minden rendben lesz amugy. Legtöbb baba ezeket amúgy 9-12 hó között kezdi el.. szerintem bőven van még ideje!💞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!