Van tapasztalatod? Mi történt ezután? 4 hónapos státusz után beutalták a rehabra.
Figyelt kérdés
4 hónapos, ölben, hason "repülőzik", oldalra sem fordul, háton kezeivel fejét támasztja. Beutalták a gyerek rehabra. Mi fog ott történni? Mi lesz azután?
Ez kezelhető?
2,5 hónapos korától jártunk dévény terápiára, heti 1x, de azt mondta a gyógytornász már nem kell. 2 hete már nem járunk. Nem értem. Akkor neki látni kellett volna hogy nem fejlődik, nem?
2019. máj. 29. 17:21
1/13 anonim válasza:
Nem tudom mit jelent ebben az esetben a rehab. A dévényesnek látnia kellett volna. Mit mondott?
2/13 A kérdező kommentje:
Ami igazán bosszant, hogy 2 hónappal ezelőtt felírattam a tb-s várólistára, de közben tudott fogadni egy magán. Oda jártunk, azt mondta nem kell többet menni. Hétfőn hívott a tb-s gyógytornász, hogy sorra kerültünk. Mondtam neki, hogy nem aktuális. Erre kedden pedif kiderül, hogy de. Most pedig "verhetem a fejem a falba".
2019. máj. 29. 17:25
3/13 A kérdező kommentje:
Neurológiai, ortopédiai, traumatológiai és belgyógyászati rehabilitáció. Orvosi kezelés mellett gyógytorna, dsgm, konduktív pedagógia, vizi torna, gyógyúszás, logopédia, fejlesztő pedagógia stb.
2019. máj. 29. 17:32
5/13 anonim válasza:
Mi alapján "engedte el" a Dévényes, ha nem tartja a fejét hason, ha nem támaszt, ha nem fordul oldalára??
Egyébként megvizsgálja neurológus (reflexeket) és ha kell terápiára küldi. És nem feltétlenül dévényre, mert nem minden babának az való.
6/13 anonim válasza:
*persze nem csak a reflexeket, csak példának írtam
7/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért engedett el minket. Tartja hason a fejét, de közel sem annyira ahogy kellene, nem fordítja el csak balra és alkar támasz sincs nem hogy tenyér. De a gyógytornász szerint "minden rendben van, nem kell neki több kezelés".
2019. máj. 29. 19:06
8/13 anonim válasza:
Egy 4 hónapossal mit csinálnak a logopédián? 🙄😮
9/13 anonim válasza:
Semmit, 8-as. A kérdező azt sorolta fel, hogy mit takar a rehab.
10/13 anonim válasza:
Akkor ez a gyógytornász nem volt a toppon. Kaptok másikat, meg valószínűleg otthoni feladatokat (ha eddig nem), az rengeteget számít. Heti egy eleve kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!