Mi van akkor ha státuszvizsgálaton a szülői kérdőiven több dologra is “nem”-mel kell válaszolnom? Egyébként az adott státusz “feladatait” már a hónap elején is tudnia kell a babának?
Miket nem tud?
Nem verseny, viszont általában màr jóval előtte szokták tudni a babák az adott kérdéseket.
Persze vannak kivételek, meg 1-1 dolog amit nem rendszeresen csinál....
Mert pl nem kukucsol... Ha soha nem csinálas vele, akkro nem is fog...
Vagy ha nem tanítod a pá-pá-t, akkor nem fog
Epp 6 hónaposan volt. Pont mikor betöltötte.
Kukucskálásra azt kellett íron, hogy ritkán élvezi, pedig szoktuk játszani.
Ezen kivül nem nyúl még hogy vegyük fel, illetve az apró tárgyakat (morzsa, szösz-így volt a kérdésben) nem veszi észre, de őszintén igyekszünk is az ilyesmit elkerülni mert mindent szájba vesz.
Ezen kívül még nem játszik a lábaival. Szeretne, de nem éri el.
Viszont akkor a morzsa szösz igaz
Hiszen amiatt nincs, mert amúgy a szàjábavennè 😉
Nem kell ám ennyire véresen komolyanvenni
1.
Kedves Első/Utolsó!
Hát sajnos nem igazàn veszi észre őket, mert azóta próbàltam elé tenni. Igazából azt sem tudom mekkora az a szösz vagy morzsa amit észre kellene venni, mert a porszemnyit mondjuk én se veszem észre, de ő sem.
Ahogy próbálgattam csak kiváncsiságból úgy kb az 5 forintos nagyságú dolgokkal kezd el foglalkozni.
Igyekszem egyèbként nem halálosan komolyan venni, de elsô gyermekes anyaként nem tudtam amellett “elmenni” hogy több dologra is nemet kellett írnom.
Biztos van olyan anya, akit nem aggaszt, észre sem veszi, de én olyan vagyok aki igen🤷🏻♀️
6 hósom már rendesen mászott és kb egy búzaszemnyi(kisebb borsó)fekete foltot folyamatosan piszkált a parkettán, de képes volt kikapirgálni a régi parketta illesztéséből a tömítőanyagot-figyelni a lyukakat.
Mondjuk ő mindig is nagy csipkedős volt, a fény is lekötötte, mikor besütött a szobába, és megvilágította a porszemeket.
Szórj elé egy csomó borsót, vagy szezámmagot, ha nem lát ilyesmit, nem fogja érdekelni annyira, hogy van 5 ftosnál apróbb dolgok is.
De jó ötlet kirakni a fűre egy pokrócon, a pokrócra egy hangyát, és megmutatni neki, hogy mászkál.
Szerintem ez nem olyan fontos egyébként és nem jelez semmi vészeset, max rosszabb látást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!