Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hó körül lehetnek változások...

6 hó körül lehetnek változások a babánál? Alvásban legfőként? Evésnél-esetleg többet szeretne szopizni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 09:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, hogyne lehetnének! Az én kisfiam többet kezdett enni és kevesebbet aludni... Most lesz 8 hós, sokat eszik, és egyre rövidebbeket alszik délután. Mondjuk, ha most ebben a hőségben észleltél változást, akkor ez is lehet az ok, elég nehezen viselik a bébik, sokuk megváltoztatja a napirendjét. Milyen változásokat észlelsz?
2010. júl. 18. 09:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Többet alszik napközben,kevesebbet eszik,és este nehezen alszik el....anyatejes,5,5 hónapos.
2010. júl. 18. 09:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Az elmúlt három nap nálunk is ilyen volt, ő 4 hónapos.

Szerintem ez nem fog állandósulni, csak a nagy hőség és az érkező front volt az oka. Főleg tegnap jött ez elő, egész nap alig evett, délutánra/estére nagyon nyűgös volt, szinte alig vacsorázott, éjjel meg két óránként nyöszörgött, de akkor sem evett nagyon, volt, hogy elég volt megfordítanom. Szerintem ha most tényleg enyhül az idő helyrerázódunk. Remélem ti is! :-)

2010. júl. 18. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!