Milyen változások történtek nálatok a 3. és 4. hónap között? Tényleg itt a leglátványosabb a változás?
Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 19:40
1/4 anonim válasza:
Persze, sok minden változik, de az eldönteni, hogy itt a leglátványosabb-e?! Szerintem ebben az időszakban nyílik ki az értelmük, egyre több módon tudsz kapcsolatot teremteni velük, a mozgásuk is látványosan fejlődik/fejlődhet.
2/4 anonim válasza:
Előző vagyok: szépen megtanult fogni, egyre édesebb hangokat ad ki, megpróbál átfordulni, sokkal okosabb lesz, nevethet.
3/4 anonim válasza:
Nekem pont ez a 2 hónap tűnt szinte tök egyformának:))
Olyan 2és fél hós kora körül megszünt az őrjítő pocifájós-sírós időszak, innentől kedves, nézelődő igazi kis emberke lett, de pl.oldalra fordulni, meg hasáról hátára fordulni is csak 4és fél 5 és fél hó között kezdett.
3-4 hósan ugyanannyit szopizott mint korábban jól beállt 2,5 - 3 órára. De az éjjel átalvása is csak 5-6hós korában következett be.
Szóval nálunk pont hogy viszonylag eseménytelen volt a 3,4 hónapos kor. De ezt én még nem is hallottam, hogy ott fejlődnek a legtöbbet...miért pont ott?
Lehet hogy inkább arra gondoltak hogy van 3,4 hós körül egy fejlődési ugrás mikor többet akarnak cicizni? (de ez sem igaz mindenkire, és már előbb is van egy ilyen ugrás).
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! a (nem túl megbízható) védőnőm mondta...
2009. jan. 22. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!