Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik szoptatás alatt estek...

Akik szoptatás alatt estek teherbe: milyen testi változások árulkodtak róla?

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 09:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szinte semmi. Amikor 3 hónappal a szülés után elmentem vizsgálatra feliratni a tablettát,akkormondta a doki,hogy már késő.
2010. jún. 14. 09:07
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem elmaradt a menstruációm, és émelyegtem. Minden olyan volt, mint az első terhességnél...

Nekem 8 hetes volt a nagylányom, amikor megjött először, pedig kizárólag szoptattam 6 hónapos koráig, és összesen 20 hónapos koráig, amikor már 6,5 hónapos volt a pocaklakó.

Szülés után védekezés nélkül csak az első 10 hét biztonságos, amiből ugye 6 hét a gyermekágy. Utána már orosz rulett, mert van, akinek tényleg nincs peteérése amíg csak szoptat, de ez a ritka.

A szoptatás önmagában akkor nyújt védelmet, ha szüléstől kezdve soha (se éjjel se nappal) nem telik el 3 óránál több idő két szoptatás között.

(Nekem az első babám amikor először aludt egyben 6 órát éjjel, rá két hétre megjött nekem, a második után, amikor először aludt egyben 7 órát (véletlen volt, mert azóta sem :o), akkor már figyeltem, és rá két hétre megjött.)

2010. jún. 14. 09:15
 3/11 A kérdező kommentje:
Jézus... Semmi??? Akkor holnap tesztelek mindenképp... 2 hete voltunk együtt a párommal, 3 napja majdnem leszakad a hasam, de ez nem mensis fájás... A tejem egyik napról a másikra elfogyott (költői túlzással), semmivel nem tudom visszahozni. Éjjel olyan rosszul voltam, hogy forgott velem a világ...
2010. jún. 14. 09:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Majd írj, hogy mi lett a teszt eredménye!
2010. jún. 14. 09:23
 5/11 anonim ***** válasza:

írd meg, hogy mi lett!

örülni kell vagy nem, ha babát vársz ismét?

én már gondolattól is izgatott lettem, de nem tudm te hogy állsz ezzel kérdéssel. mekkora a babád most?

2010. jún. 14. 10:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, de az elsődleges, amiért írtam, az az, hogy válaszoljatok a kérdésemre. Fontos lenne tudnom... Egy babát terveztünk csak... A kisfiam 6 hónapos.
2010. jún. 14. 11:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem a fiam a teherbe esés után szinte azonnal abbahagyta a szopit! A teszt ekkor még ki sem mutatta, hogy terhes vagyok, csak egy pár hétre rá csinált második teszt mutatta ki a terhességet, ekkor már hányingerem is volt.
2010. jún. 14. 12:06
 8/11 A kérdező kommentje:
Úristen, komolyan??? Az én fiam sem szeret már szopni, 2 perc után ledobja magát rólam, pedig 10 percig szokott enni. Nagyon félek... Egy újabb megpróbáltatás... Újabb 9 hónap, újabb szülés, újabb nem alvás, ráadásul a 6 hónapos pici fiamat is még javában el kell látni... Nem fogom bírni...
2010. jún. 14. 12:25
 9/11 anonim ***** válasza:

nyugi bírni fogod!!!

ha egyik napról a másikra választotta le magát a babád és elment a tejed is, rosszul vagy, elég valószínű a terhesség.

nem írom, hogyha csak egy babát terveztetek, akkor kellett volna védekezni....ez most nem segít, utólag mindig okos az ember.

többet bír az ember, mint amit gondol magáról!!!

minden terhesség más és más, minden szülés és baba más.

úgy vettem ki a szavaidból, hogy nem volt olyan szuper az első terhesség, szülés és 6 hónap. gondolj rá, hogy a 2. talán könnyebb lesz. a természet úgy alakítja a dolgokat, hogy az jó legyen.

2010. jún. 14. 13:04
 10/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A teszt negatív... Akkor vajon mi ez a drasztikus testi változás? Nem értem...
2010. jún. 15. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!