Akik szoptatás alatt estek teherbe: milyen testi változások árulkodtak róla?
Nekem elmaradt a menstruációm, és émelyegtem. Minden olyan volt, mint az első terhességnél...
Nekem 8 hetes volt a nagylányom, amikor megjött először, pedig kizárólag szoptattam 6 hónapos koráig, és összesen 20 hónapos koráig, amikor már 6,5 hónapos volt a pocaklakó.
Szülés után védekezés nélkül csak az első 10 hét biztonságos, amiből ugye 6 hét a gyermekágy. Utána már orosz rulett, mert van, akinek tényleg nincs peteérése amíg csak szoptat, de ez a ritka.
A szoptatás önmagában akkor nyújt védelmet, ha szüléstől kezdve soha (se éjjel se nappal) nem telik el 3 óránál több idő két szoptatás között.
(Nekem az első babám amikor először aludt egyben 6 órát éjjel, rá két hétre megjött nekem, a második után, amikor először aludt egyben 7 órát (véletlen volt, mert azóta sem :o), akkor már figyeltem, és rá két hétre megjött.)
írd meg, hogy mi lett!
örülni kell vagy nem, ha babát vársz ismét?
én már gondolattól is izgatott lettem, de nem tudm te hogy állsz ezzel kérdéssel. mekkora a babád most?
nyugi bírni fogod!!!
ha egyik napról a másikra választotta le magát a babád és elment a tejed is, rosszul vagy, elég valószínű a terhesség.
nem írom, hogyha csak egy babát terveztetek, akkor kellett volna védekezni....ez most nem segít, utólag mindig okos az ember.
többet bír az ember, mint amit gondol magáról!!!
minden terhesség más és más, minden szülés és baba más.
úgy vettem ki a szavaidból, hogy nem volt olyan szuper az első terhesség, szülés és 6 hónap. gondolj rá, hogy a 2. talán könnyebb lesz. a természet úgy alakítja a dolgokat, hogy az jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!