Ezt az alvást nézzétek. Nektek csinál/t ilyet a
babátok?! Kép link.
Figyelt kérdés
felül és a két lába közé előre leteszi a fejét!már rendesen ilyesztő h szegénykémet szinte minden éjjel egyszer vissza le kell fektetnem, mert vhogy így sikerül neki aludni. mi lesz ezzel a szokásával szerintetek?vagy miért csinálhatja ezt? 11 hós lesz 29.-én.
aztaaa, de jóóó. de jógáznék én is, na de Salgótarjánban még nem hallottam ilyenről...sajna...
2010. júl. 29. 20:42
32/41 anonim válasza:
Nagyon aranyos:-)
Ugyanilyen ruhája (cseresznyésre gondolok) van az én babámnak is.:-)
2010. júl. 29. 20:58
33/41 anonim válasza:
Szia!
salgótarjáni vagy???
Dávid fiam dettó mint a kislányod, ugyan ilyen pózokban alszik el mostanában. Én mindig kihúzom alóla a lábát és félig oldalt félig hason alszik tovább, nem ébred fel rá.
Én karancslapujtői vagyok.
Szia
2010. júl. 29. 21:43
34/41 anonim válasza:
Csinált:)És én is lefotóztam:)
2010. júl. 29. 22:19
35/41 anonim válasza:
Ezt hívják magzati póznak, meglep hogy nem ismered..
Az én lányom is ilyen pózokban alszik, nyugi. :) Az első képen lévő pózt akkor veszi fel, amikor ülve elalszik. :) Amikor kényelmetlen neki, akkor átfordul. Szép álmokat nekik! :)
2010. júl. 30. 09:07
38/41 anonim válasza:
Az egyik ismerősömnek ugyanígy alszik a 9 hónapos babája:)Cukik nagyon, bár bízom benne, hogy az én törpikém marad a hagyományos póznál, így is eleget kell fwlkelnem hozzá éjszakánként...
2010. júl. 30. 09:17
39/41 anonim válasza:
Nagyon édes, jókor találtam rá, fel is vidultam, mert most eléggé kivagyok.Kisfiam is fel tud venni pózokat, de amiket itt láttam. Tünemények:)
2010. júl. 30. 09:51
40/41 anonim válasza:
Szia!
Az én kisfiam most egy éves,és hihetetlen pózokba tud aludni ő is.Van hogy kapaszkodik a kiságy rácsába,fejjel lefelé lógva,majd kitekeredik a keze,hason majdnem fejenállásban,és sorolhatnám...........egész éjjel vándorol,csapkodja a rácsot szegény,én meg semmit nem alszom,nappal alig élek a fáradtságtól.......
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!