Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezt az alvást nézzétek....

Ezt az alvást nézzétek. Nektek csinál/t ilyet a babátok?! Kép link.

Figyelt kérdés

felül és a két lába közé előre leteszi a fejét!már rendesen ilyesztő h szegénykémet szinte minden éjjel egyszer vissza le kell fektetnem, mert vhogy így sikerül neki aludni. mi lesz ezzel a szokásával szerintetek?vagy miért csinálhatja ezt? 11 hós lesz 29.-én.

[link]

2010. júl. 17. 23:12
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Az én lányom (20 hó) úgy alszik, mint az első belinkelt képeden. Egyetlen eltérés, hogy nem ül, hanem térdelésből bukik előre, és görbe a háta. Mint egy kis süni, össze van gömbölyödve. Nem tudom ezt jobban körülírni.

Aztán persze reggel úgy kel, hogy fáj. Megkérdezem, hogy mi, és mondja, hogy "keze" vagy "jábija". Persze nem fáj, hanem zsibbad, de még kicsi, hogy ezt így tudja.

Egy párszor én is bementem megigazítani, de egy óra múlva ugyanúgy feküdt.

Majd kinövik.

2010. júl. 18. 07:51
 22/41 anonim ***** válasza:
Jajj de drága! :D Igen, az én fiam is csinál ilyeneket vagy még cifrábbat! :D Néha nézni rossz hogy milyen pozícióban alszik el szegénykém :D
2010. júl. 18. 08:21
 23/41 anonim ***** válasza:
Nagyon édesek! Az én kislányom is szokott igy aludni. Én leszoktam azért fektetni, amikor igy aludt el.
2010. júl. 18. 10:38
 24/41 anonim ***** válasza:
az én kisfiam is úgy alszik, ahogy a 7:51-es írta. Térdel, közben hasal, a kezeit meg a rongyiját maga alá gyűri...imádom...:)
2010. júl. 18. 15:43
 25/41 anonim ***** válasza:

annyira aranyos, meg lehet zabálni ! :)))

az én kisfiam úgy változtat helyet a kiságyban, hogy közben felül, majd lefekszik a másik oldalra, nem lehet hogy a te babád is ezt csinálja, felül, aztán eldől, csak ott marad a lába :)

2010. júl. 29. 19:03
 26/41 anonim ***** válasza:

Nálunk ez a menő:

Forgás közben egyszer csak kidől,és úgy marad:)

[link]

2010. júl. 29. 19:25
 27/41 anonim válasza:
Uncsim is így aludt kicsi korában...:) Nyugi ez teljesen normális.Figyu: Ha neki így kényelmes ... :DDe nagyon cuki!!
2010. júl. 29. 19:40
 28/41 anonim ***** válasza:

Hát hajlékony a kicsi lány, az biztos. Nagyon édes gyerkőcöd van, sok boldogságot hozzá!

Nekem fiam van, ő is valahogy így alszik mostanában. A feneke az égnek áll, a kezeire meg ráfekszik. Ha megfordítom, akkor is visszafordul. :-) 21 hónapos (éppen ma) a kissrác

2010. júl. 29. 19:59
 29/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! nagyon aranyosak a gyerkőcök!!!!
2010. júl. 29. 20:02
 30/41 anonim ***** válasza:

Jógára járok és van egy ún. gyermekpóz ászana, ami ugyanez. A régi indiai jóga a gyermekektől leste el ezt a relaxáló ászanát. 26 hetes terhesen is gyakran így pihenek jóga órán. A gyerekek ösztönösen tudják hogy jó. Az én gyerekem is alszik sokszor így és más anyukák is mondták, h az övék is. Nincs ebben semmi furcsa, ez egy természetes baba-relaxáló póz!!!!!

De ha van kis időd/kedved próbáld ki te is és rájössz, hogy mennyire ellazít.

2010. júl. 29. 20:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!