Miert nem birja a babam hason, masnak is volt mar ilyen?
Hát igen nem könnyű! Nálunk is ez volt. Semmi baja a kisfiamnak, "csak" hipotón, ezért mindent nagyon késve csinál.
De a te babád még nincs elkésve semmivel!
Èn azt olvastam mozgásfejlődés cikkekben, hogy nem kell etőltetni a hasaltatást, és főleg így "edzeni" nincs értelme, ha egészséges.
Ez a hypoton dolog picit ijesztő, mert azt mondják, sok baba nem az, csak a gyógytornászok túlérzékenyek erre.
A Hordozóház oldalán Ónodi Ágnes mozgászakértő cikkeit nézd meg.
Az én babámnak késett a fejemelése, a gyerekorvos és az ortopéd azt mondta, hypoton a feje. Gyógytornász azt, hogy nem az, csak ferde a medencéje, meg kicsit kötött a nyaka. De hasaltassam napi 3x fèl órát.
A babám semmit nem bírt hason, ordított szegény, én nem erőltettem, csak a saját testemen fèlülő helyzetben hasaltattam (a gyerekorvos ezt javasolta).
Ehhez képest szépen idővel megtanulta emelni a fejét és minden mást is eddig, a gyógytornász teljesen meg volt elégedve.
Utána olvastam az Ági cikkeit, és így utólag kétségem van, hogy szükség volt-e egyàltalán bármilyen kezelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!