Másnak is mindig bukik a babája, ha hason van? Ez normális?
köze nincs hozzá
valószínű reflux,ugye bukik..
de azért is mert hason van valóban,na meg az is lehet túlette magát,nem is büfizett eleget
ez mind lehetséges !
nekik még nem zár jól a gyomorszájuk egyébként sem
ne aggódj
az enyém 10 hónapos dettó ez van
Nekem 6hósan forgott a picim, és hason mindig kijött belőle a kaja. Mivel nem foghattam egész nap, ő meg a földön jött- ment gurulva, mert menni akart, ha hason volt mindig kijött belőle egy kis ennivaló. MÁr olyan durván, hogy nagyon elkezdett fogyni.
Akkor vittem én is dokihoz, a nutriton sűrítőt kezdtük el használni, attól kevésbé bukott. Illetve mértem a mennyiségét az egyszeri étkezéseknek, mert ha sokat evett, akkor a sűrítő ellenére is visszajött neki. :(
Nálunk az vált be, hogy 150grammnyi ételte evett egyszerre sűrítővel- így bennemaradt mind. Ekkor ha lassan is, elkezdett újra hízni. Mikor elkezdett mászni meg ülni, akkor meg szinte egyik napról a másikra rendeződtek a dolgok, elhagytuk a sűrítőt először, rendben volt- és utána elkezdtük több étellel etetni, és már úgy is rendben volt.
Elég keserves időszak volt- megmondom őszintén- szegény kicsit sajnáltam, mert az a 150gramm kaja nagyon kevés volt neki- hiszen pl egy bébiételes üvet is 190gramm. MInden kajázás nagy sírással végződött, mert úgy evett még. De tényleg nem tudtam vele mást csinálni- nagyon sokat próbálkoztunk- de csak így maradt benne az összes kaja. :( Viszont kb 2-3hónap volt ez csak, mert 8-9hósan megerősödött a záróizma.
Voltunk egyébként refluxos UH vizsgálaton is vele, de azt mondta az UH-s, hogy nem refluxos, csak gyenge a gyomra, mert csak nyomás hatására jött vissza neki az étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!