Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha elkezdem adni a főziket,...

Ha elkezdem adni a főziket, ott is egyesével hetente kell kóstoltatni?

Figyelt kérdés

Most adom a leveket,egy hétig megy egy íz.

Ha majd adok főzit,ott is így kel vagy akkor már lehet lassanként ugyan, de keverve egyszerre kétfélét?

Pl brokkoli,krumpli?

2008. nov. 17. 14:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem elég, ha 3-4 napig adsz egyfélét. Csak azokat keverd, amiket már kóstolt, és nem volt rá érzékeny. Tehát egyszerre csak egy újdonság legyen.
2008. nov. 17. 14:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Én sosem vártam egy hetet egy új ízig max. 2-3 napot se gyümölcsnél,se főzeléknél.

Nem írtad,hogy mennyi idős a babád,de ha betölti a 8 hónapot akkor már szinte "mindent"ehet a tejterméktől a felvágottig,két-három félét keverve most hogyha minden héten egy új ízt adsz majd csak neki akkor lesz másfél éves mire mindent ki tudsz próbálni,és mire a végére érnél szegény gyermeked már nem is fog emlékezni arra,hogy mivel kezdtétek,meg azért a szilárd étel más mint a gyümölcs,hiszen a gyümölcsöt sosem tudja megunni az ember,de most gondolj bele,hogyha a gyermeked helyet te ennél egy héten át minden egyes nap ugyanazt a főzeléket,szerintem mire letelne az egy hét szegénykém megutálná a kaját és nem enne meg semmit,legalábbis én biztos,hogy nem tudnék egy héten át ugyanazt a főzeléket enni,pedig én imádom a főzeléket.

2008. nov. 17. 14:26
 3/3 A kérdező kommentje:
4 hónapos,és most kezdtem el.Csak nagyon félek nehogy elrontsak valamit,de már nagyon szerettem volna vele kóstoltatni,mert csak tápszeres,de sokszor olyan kedvtelenül eszi,a leveket amiket kapott idáig,meg imádja.
2008. nov. 17. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!