Hasznaltok racsvedot?
Igen, fulladásveszélyes.
Mi használtunk, de mi használtunk légzésfigyelőt is. Miután át tudott fordulni az oldalára, olyanokat kopogott a feje a rács a, hogy rossz volt hallgatni, így muszáj volt a rácsvédő.
Hasonló kérdést tettem fel én is. Az èn kisfiam elmúlt 6 hónapos. Amíg nem forgolódott,nagyon jó volt a rácsvédő. Mióta beindult a mozgásfejlődése,sokszor bebújt alá.
Sikerült vennem használtan egy olyan rácsvédőt,ami egyben van a matracvédővel,így nem tud alábújni.
Egyébként a fulladásveszély miatt levettem volna a másikat.
Elsőnél használtuk, második gyereknél teljesen feleslegesnek ítéltem. Igen, koppana feje. Fog koppanni máshol is, de baja a kiságyban való koppanáskor nem lesz, ellenben hamarabb lesz óvatos.
Egyébként igen, nem ajánlják, mert lefogja a levegő cirkulálását (főleg nyáron gáz) és ha olyan kialakítású, alászorulhat.
Az elso idoszakban nem hasznaltunk, mert nem igazan valtoztatott helyet a baba az agyban, utana pedig legateresztos racsvedot raktam fel. Ezen apro lyukak vannak, ha belefurna a fejet, akkor is atmegy rajta a levego.
Nem pont itt, de ilyet vettem: [link]
Igen
Így id akkoràkat koppan, pedig 16 hónapos
Úgy eögzítettem, hogy ne tudjon alàbújni
( alsó vége a matrac alatt van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!