Hogyan taníthatnam meg tapsolni, integetni a gyerekemet? Egyenlőre nem igazán érdekli.
8,5 hónapos babámat egyszerűen képtelen vagyok megtanítani. Pedig egyebkent tanár vagyok. Na nem mintha a kettő egyenes arányosságban azt jelentené, hogy akkor egyértelmüen menni fog, csak így még elkeserítőbb a dolog.
Probalom mutatni neki, néha nevet rajta, neha figyel rá, sokszor viszont még ezeket sem. Ha pl össze szeretnem ütni a ket kis tenyeret, összeszoritja azokat és hátrafesziti a karjait, nem nagyon engedi. 8 hónap elején próbálkoztam, de nagyon nem érdekelte. Utána hagytam időt, gondoltam hátha még nem érett meg rá, de közben néha néha mutattam is. Most újra elkezdtük és ugyanúgy semmi... biztos nagyon idióta kérdésenek gondoljàtok, de tudom hogy lassan tudnia kellene, és egyenlőre semmilyen fejlődést nem látok ezügyben. Inkább mászna, menne, felfedezne, új dolgokat akar nézni, fogni, rágni...
Van esetleg ötletetek hogyan vehetnèm rá, vagy legalább arra hogy megengedje hogy megmutassam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!