Hogyan taníthatnam meg tapsolni, integetni a gyerekemet? Egyenlőre nem igazán érdekli.
8,5 hónapos babámat egyszerűen képtelen vagyok megtanítani. Pedig egyebkent tanár vagyok. Na nem mintha a kettő egyenes arányosságban azt jelentené, hogy akkor egyértelmüen menni fog, csak így még elkeserítőbb a dolog.
Probalom mutatni neki, néha nevet rajta, neha figyel rá, sokszor viszont még ezeket sem. Ha pl össze szeretnem ütni a ket kis tenyeret, összeszoritja azokat és hátrafesziti a karjait, nem nagyon engedi. 8 hónap elején próbálkoztam, de nagyon nem érdekelte. Utána hagytam időt, gondoltam hátha még nem érett meg rá, de közben néha néha mutattam is. Most újra elkezdtük és ugyanúgy semmi... biztos nagyon idióta kérdésenek gondoljàtok, de tudom hogy lassan tudnia kellene, és egyenlőre semmilyen fejlődést nem látok ezügyben. Inkább mászna, menne, felfedezne, új dolgokat akar nézni, fogni, rágni...
Van esetleg ötletetek hogyan vehetnèm rá, vagy legalább arra hogy megengedje hogy megmutassam?
Még nincs egy éves és már támasztod elé az elvárásokat.
Szerintem hagyd békén a gyereket és beszélgess el egy pszichológussal erről! Szükséged lenne rá, mert ez csak még rosszabb lesz később!
Csak mutasd neki
És néha verd össze az ő tenyerét is
Lányom úgy tanulta meg, hogy az én kezemet húzta szét és ütötte össze.
Integetni sokáig nem akart
Aztán meg ha kell ha nem
Ne görcsölj rá
Ne viccelj már semmiről nincs elkésve. A fiam 9 hónaposan integetett és 10 hónaposan kezdett tapsolni. Kit érdekel?
Miért görcsölsz ezen ennyire 8 hónapos babával?
Ha már tanár vagy, igazán tanulhatnál is!
Mondjuk arról, hogy mi a fontos készség, mivel tanul többet a világról.
A mászással, felfedezéssel vagy a tapsikolással? Mi fejleszti vajon jobban az idegrendszerét? 😾
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!