Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adhatnek a 8hos lanyomnak?

Mit adhatnek a 8hos lanyomnak?

Figyelt kérdés
senki ne gondoja, hogy rossz anya vagyok, de ez az 1.kislanyom es semmilyen tapszert nemfogad el. 1 idoben a sinlacot elfogadta, de most mar azt sem, nagyon sok fajtat kiprobaltam, de nemvolt sikeres egyik sem. aztan talaltam, kis dobozos Nestles tapszert, kortes es mezes izesitesben, azt gond nelkul megitta.angliaba vagyunk es itt nem kapni. egyszer kiprobaltam, hogy a tapszerbe tettem egy kis kanal nesquiket es szepen megitta. baj, ha ezt fogom neki adni?
2008. nov. 17. 11:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Az én gyerekem 5 hónapos kora után semmiféle tápszert nem fogadott el, a tejpépeket sem ette. Bébikaját evett (amikor azt megette), meg leturmixoltam, amit mi ettünk (természetesen, amit megehetett). Semmi baja nem lett, nem szenvedett hiányt semmiben. Most 4 éves, és tökéletes! (természetesen)

Én úgy gondolom, hogy már forralt tejjel is adhatod neki a kakaót. Először csak keveset!

2008. nov. 17. 11:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne izgulj nem gondolom,hogy rossz anya lennél ilyen miatt,amikor az én kisfiam betöltötte a 8 hónapot már nem adtam neki a tápszert,mert 8 hónapos korától már ehet "mindent"ezért én mindig kakaót adtam neki olyant ami már alapban cukrozott így már én nem tettem bele és amiben sok vitamin és ásványi anyag van,de csak tehén tejből,semmi baja nem lett és nagyon szépen fejlődőt,és mivel már evett mindent ezért csak napi 2 szer ivott,általában reggel és kora este,a nap többi részében gyümölcsöt,főzeléket,pudingot,joghurtot stb. evet persze mindig volt egy sorrendünk ,hogy mikor mit eszik és így sosem vett össze vissza semmit.
2008. nov. 17. 12:56
 3/3 A kérdező kommentje:
koszi szepen a valaszokat, megnyugtattatok.
2008. nov. 18. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!