Nem szoktatok besokalni, hogy korlátozva van a szabadságotok?
én szeretek itthon ülni, mert olyan munkám volt, hogy szaladgáltam egész nap. Kertes házunk van, meg néha elmegyek itt a környéken sétálni a picivel, de igazából Apa rám szokott szólni, hogy mozduljak már ki végre a kicsivel a belvárosba. Különben ő hord minket szinte mindenhova, rendszeres programjaink is vannak, szóval nem érzem magam begyepesedettnek. Csak most a meleg tönkretesz.
Igazából én úgy érzem néha, szórakozok is rajta sokat, hogy úgy cipelem a kicsit mindenhova magammal, mint Gyurka az ajtót. Ha azt mondom, MEGYEK, azt úgy értem, hogy én meg a kicsi, vagyis MÁSFÉL SZEMÉLY.
utolsó vagyok. Kicsit értelmetlenül fogalmaztam az első mondatot, hiába, nagyon meleg van:-)
Szóval ha valamit intézni kell, vagy ha bevásárolni szeretnék, akkor kell szervezni, próbálok akkor elmenni, ha alszik, de most ez is nehézkes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!