Használja valaki az ESPIRO vector 4 air babakocsit? Milyen találjátok?
Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 19:14
1/6 anonim válasza:
nekünk espiro vector 4 light van, ha jól tudom csak a kereke más mint az air-nek
én alapvetően meg vagyok elégedve vele, bár összehasonítási alapom nincs
ami rossz benne, hogy nem fordítható át a tolókar, és nagyon kicsi a csomagtartója
de a kereke szuper (az air kereke még jobb)
meg olyan jól néz ki (nem tudom ez számít -e :)
esetleg annyi még, hogy ha majd a sportrészt használjátok, abba elkéne egy szűkítő, mert nagy, most már lehet venni bele direkt ebbe a kocsiba való szűkítőt
2/6 anonim válasza:
ja igen, meg az is jó, hogy nagyon könnyű kocsi
3/6 anonim válasza:
Nekem is a lite van, de még a 2009 es modell, a 2010 esbe már van szűkítő, bár az én babám nagy így nem lett volna szükség rá. nagyon könnyű egy kézzel irányítani, és padkára felmenni vele. A könnyű súlya miatt egyszerű cipelni. A hátsó kereke kicsit széles, így ha boltba mész majd vele, néha lehet szűkös, és kicsi a csomagtartója is. A csomagtartóban azért kell a hely neki, mert két darabra szedve lehet csak összecsukni. Én pont emiatt szerettem volna egy esernyőkocsira lecserélni, de nem találtam ennél könnyebbet, és ugyanilyen kényelmesen tolható és irányítható kocsit. Így marad ez végig, bár ha tud valaki helyette jobbat szóljon. Összességében én nem találkoztam jobb kocsival, pedig már egy éve használom.
4/6 anonim válasza:
Ja és én is filóztam az air és a lite között, de nem bántam meg, hogy az olcsóbb litet vettem.
5/6 anonim válasza:
Szia
Nekünk vector 4 air kocsink van szerintem szuper.
6/6 A kérdező kommentje:
és mi a véleményed rola??? mi az ami zavar benne?? és mi az ami nem??,
a tobbi válaszolonak is koszonom a válaszokat!!!!
2010. júl. 17. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!