Nem akar fekudni 5 honapos babam. Tudom, hogy nem szabad ultetni, de akkor mi a megoldas?
Figyelt kérdés
kb 3 hete uvolt a babakocsiban, mert nem lat ki.Otthon az agyon jol elvan, mert mindenfele ellat.Ha hason van nezelodik gugyoreszik forog nevetgel.De a kocsiban csak a szovetet latja es kiborit az uvoltese.A baba hordo tudom, hogy rosszat tesz a hatanak, de az is, hogy kezben cipelem, hogy nem uvoltson (nem mellekesen ez az en hatamnak is rosszat tesz).Ilyenkor mi a megoldas?????2010. júl. 16. 17:46
11/18 anonim 

válasza:

Három hónapos lányom is ordított a kocsiban,mert nem látott ki,védőnő tanácsára ,meg több babás is ajánlott,egy fokozatot döntöttem a babakocsin,így kilát,azóta nem sír...semmi baja nem lesz:)Itthon is a hordozóban üldögél,nagyon szereti....:)
12/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat mindenkinek :)
megprobaljuk a baba ulesben tetszik-e a seta :)
2010. júl. 17. 11:21
13/18 anonim 

válasza:

Légyszi írd majd le a mai séta után, hogy bevált-e! Remélem tetszeni fog így neki! :-)
14/18 A kérdező kommentje:
Megirom mindenkeppen :)
2010. júl. 17. 12:07
15/18 A kérdező kommentje:
volt sirdogalas, de nem uvoltott, csak szokatlan volt a baba ulesben :)
koszonom nektek
2010. júl. 17. 21:14
16/18 anonim 

válasza:

Nyugodtan rakhatod már a sport részbe,kicsit megemelve!Mi Dévény tornára járunk-nyaka miatt-és a szakember mondta,h ami nem magasabb a hordozónál abba nyugodtan lehet rakni,ha igényli-ha már nézelődne.Szerintem semmi esetre se hordozd kézbe,rászokik=ismerősöm 10 hós babájával nem tud elmenni sehova,mert mindig kézbe kell,h legyen-rászoktatta.
17/18 anonim 

válasza:

De jó! Örülök, hogy sikerült!
Jó nézelődést neki! :D
18/18 A kérdező kommentje:
Joszonjuk szepen :)
2010. júl. 17. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!