Nem akar fekudni 5 honapos babam. Tudom, hogy nem szabad
ultetni, de akkor mi a megoldas?
Kenő, mei tai, SSC (csatos hordozó). Szóval a hordozás a megoldás. Ha gondolod írj privit, szívesen elmesélem a részleteket is. Vagy látogass el a www.mamami.hu-ra. De ott nagyon sok az infó, elsőre kicsit ijesztő lehet. ;)
2010. júl. 16. 17:49
Nekem már négy hónaposan nem volt hajlandó feküdni a kisasszony. A védőnőm azt mondta, hogy amit ő magától csinál, azt hagyjam. Úgyhogy sokat "üldögélt" a karomon, kapott kisebb sportbabakocsit, abból jól tudott nézelődni, ha a konyhában voltam, akkor meg a bébihordozóban nézelődött.
2010. júl. 16. 17:52
Szia! Nálunk dettó ez van. Én bevallom használom a hordozót, mivel a mózest már rég nem tudom használni. a sport része pedig még nagy neki. Meg vettem egy használt esernyőkocsit 2ezerért, az kisebb, így bele tudom ültetni. Nálunk amúgy a fekvés sem egyszerű otthon. Folyton "hasazik" a fiam, fel akar ülni, de hasizomból. :-) Szerintem elég erős már a gerince a hordozóhoz, úgy is csak 1-2 órára teszed bele nem?!
2010. júl. 16. 17:54
4/18 A kérdező kommentje:
O is mindig fel akar ulni :D
nagy aranyos olyankor :)
nyog mintha kakilna :D a babahorodzoban akkor szokott lenni amikor fozok es unatkozik az agyaban egyedul.
rovid idore nem artalmas?
lassan 6 honapos lesz a babam
2010. júl. 16. 17:58
6/18 A kérdező kommentje:
a mi babakocsink több fokozatban dönthető. én már 4 hónaposan eggyel feljebb emeltem, mert ő is üvöltött. így még annyira sem "ül", mint a hordozóban, viszont elnézeget. ha elalszik, óvatosan lefektetem és kész.
2010. júl. 16. 18:08
Szia!
A mi multifunkciós babakocsinknak nem volt mózes része, így az első pillanattól a hordozót használjuk. Most négy hónapos. Annyit csinálunk, hogy egy pokróccal alátámasztjuk a derekánál, így kicsit egyenesebb a hátának és nézelődni is tud. A sima sport rész még neki is nagy, pedig már szívesen áttettem volna.
Egyébként pedig akasztgatok oda neki mindenféle játékokat és akkor azt is tudja nézegetni útközben, meg püföli, így egész jól elvan.
Az elején én is nagyon aggódtam, hogy mi lesz, de már akkor is megnyugtattak, hogy ebből nem lehet baj, hiszen ha autóban utazna napi egy órát, akkor is ugyanitt tartanék. Pihenőszék helyett is ugyanezt használjuk ha napközben kicsit nézelődik, hogy épp mit csinálunk a konyhában vagy ilyesmi, bár ő ezt még elég ritkán igényli.
2010. júl. 16. 18:11
9/18 A kérdező kommentje:
egy egesz baba bolt van felakasztva a babakocsira :D
az sem segit mar :(
az emberek erdeklik nagyon.ha piros lampat kapunk sokszor el kezd "beszeni" a mellettunk allohoz.
Ennyi idősen fél fekvő pózban is lehet, ha dönthető sportkocsid van, akkor nem kell teljesen feküdnie. A mi dokink azt mondta, ha van támaszték és már felülne, akkor üldögélhet egy kicsit megtámasztva a hátát. Otthon nem szoktam hordozóba tenni, az etetőszékünk is dönthető, így abban etetem, de egyébként fekve játszik, vagy háton vagy hason.
2010. júl. 17. 06:46
Kapcsolódó kérdések: