Volt aki az első baba után már nem akart másodikat?
Mikor megismerkedtem a férjemmel, ő azt mondta, hogy 3 gyereket akar majd, mert ők is hárman vannak testvérek.
Aztán megszületett a lányunk, beteg lett 3 hetes korára. És akkor azt mondta a férjem,hogy elég egy gyerek.
Én nagyon sokáig bele voltam "betegedve", de mára elfogadtam valamennyire.
15- sajnálom, hogy érted,hogy beteg lett?
16- elég durván fogalmaztál, védekezni kellett volna nem "kikapartatni".
Hogy értem hogy beteg lett?? Hát, hogy lehet ezt érteni? Szó szerint. 3.5 éves koráig 7x voltam vele kórházban, a születésén kívül. Plusz a millió fejlesztés, rohangálás ide-oda..... Debrecen, Miskolc...
Szerintem ez minden férfit megvisel. Sokan el is hagyják a családot. Most is van ilyen kérdés itt a gyakorin.
Ráadásul nem biztosak benne a dokik, hogy mi a baja, lehet, hogy öröklődő. Csak nagyon drága lenne a genetikai vizsgálat, 1 millió Ft. De már legutóbb azt mondták, hogy amire eddig tippeltek, az sem valószínű..
Fizikailag majdnem rendben van most. De a férjem, és most már én is úgy vagyok vele, hogy nem kell még egy beteg gyerek. Mert nem 100%,hogy nem öröklődő baja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!