Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez lehet igaz? Más gyereke is...

Ez lehet igaz? Más gyereke is csinálja/csinálta?

Figyelt kérdés
Kislanyom mióta forogni tud (6 hónapja) azóta egész éjszaka megállás nélkül csak forgolódik, keresztbe fordul az ágyba. Anyósom szerint ez azért van mert nincs kifejlődve az idegrendszere. Ez igaz lehet? Nekem kicsit furán hangzik hisz én is és férjem is egész éjjel forgolódunk.
2019. okt. 15. 16:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora baromsag ez te jo eg. Amugy az en anyomos is szokott ilyen orbitalis baromsagokkal jonni es engem is mindig megijjeszt a hulyeje...

Az en kislanyom szuletese ota korba jar az agyaban almaban, olyan vicces dolgokat produkalt mar par naposan h orulet. Mar 5 eves es semmi baj az idegrendszerevel:)

2019. okt. 15. 20:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Az idegrendszere jól ki van fejlődve, anyósodé meg túl....

Én anyósom szerint anya sem vagyok, mert szülni sem vagyok képes. 2csaszar után köszönöm szépen örülök, hogy élek/élünk! Mindig jó anyós jelöltjeim voltak. Bezzeg a hivatalos anyós...na kifogtam a hírhedt fajtát🙄🤦‍♀️

2019. okt. 16. 15:57
 13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó : ezt én is megkaptam... Egyébként én is olyan "szerencsés" vagyok hogy az anyósjelölteket imádtam és ők is engem erre a tényleges anyósom utál 🙄
2019. okt. 16. 18:29
 14/14 anonim ***** válasza:

[link]

Egy kis olvasnivaló a mamának. Utálom az ilyet. Mintha nélkülük nem lenne elég nehéz testileg, lelkileg. Én legalábbis nem tudom mi lett volna ha a férjem nem tart egyben. Miatta voltam képes elfogadni.

2019. okt. 17. 02:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!