Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hőségriadó van, erre egy...

Hőségriadó van, erre egy felelőtlen anyuka. normális?

Figyelt kérdés
A szomszéd lépcsőházban lakik egy jómódú házaspár, 10 hónapos a kisfiúk. Az anyuka-nem akarom lehordani-de totál hülye a gyerekéhez. Elment most nemrég 13 óra körül a picivel a bicikli hátuljára erősített kerékpárülésbe beletéve a gyereket, de úgy, hogy a picin se kalap, se árnyékoló, semmi! Szőke, fehér bőrűek mind a ketten. Ráadásul ahogy tolta ki, majdnem kiesett a gyerek. Akármikor látom, mindig a legnagyobb hőségben mennek el hol babakocsival(fekete a babakocsi is!), hol gyalog. Már többen szóltak rájuk, hogy napszúrást fog kapni a gyerek, idősek is adtak már nekik tanácsot innen, de a nő annyira fennhordja az orrát, hogy nem érdekli senki véleménye. Sajnálom azt a szegény babát..
2010. júl. 16. 14:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Csakhogy nem a SAJÁT kárán tanul hanem a GYEREK KÁRÁN....
2010. júl. 16. 15:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg lehet megkövezni engem is, de én is délben indultam neki a gyerekkel, a panelben nem lehetett bírni tovább, inkább sétálni mentünk, kettő körül értünk haza. Mondjuk a babakocsi kupolája árnyékot vetett, plusz ügyeltem arra, hogy árnyékban sétáljunk, és itt ráadásul a szellő is lengedez. Pedig azt gondoltam, hogy talán rosszat teszek, ha kimegyek, de nem, jobb volt, mint bent. De azt is figyelembe kell venni, hogy sose lehet tudni, hogy kinek mikor, miért kell útnak indulnia. Sajnos igen, előfordul, hogy csak estefelé, vagy kora reggel mennél ki szíved szerint, de nincs mese, menni kell. És kívülállóként nem lehet tudni.
2010. júl. 16. 15:16
 13/16 anonim ***** válasza:
47%
szólj a védőnőnek, minden rosszindulat nélkül, a gyerek érdekében! én is ismerek olyan anyát, aki naphosszat a várost rója gyerekkel, télen-nyáron.
2010. júl. 16. 16:08
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

15.16-nak

Gondolom te nem a biciklid csomagtartóján vitted a gyerekedet, sapka nélkül sétálni. És gondoskodtál a folyadékpótlásról is. Nem az a gond, hogy sétálni viszi, hanem az hogyan teszi azt.

2010. júl. 16. 16:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

szia,

sajnos nekem 2 hetente minden nap fél12-kor kell bicajjal vinnem a 20 hónapos fiamat a mamákhoz, mert délutános vagyok. mindig adok a fejére valamit, be is kenem, de ez van... nem tartom magam ez miatt felelőtlen anyának, mert máshogy nem tudom megoldani!!

Ági

2010. júl. 16. 16:51
 16/16 A kérdező kommentje:
Persze, én nem is arról beszélek, amikor muszáj, biztos nekik is az, de szerintem semmiből nem tartani a kicsi fejére adni egy kalapot.Ez csak apróság.Ja, ő nem visz magával soha semmit!De komolyan!Gyerek+ő+ bicaj.Se folyadék, semmi.Nem szoktam folyton őket lesni, de mivel szemben laknak, akarva akaratlanul is látom.,Na mindegy, én nem értem, hogy miért nem lehet figyelni a csemete egészségére..
2010. júl. 17. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!