Azok írjanak, akiknek 3-4hónapos babájuk van. Hogy telik egy átlagos napotok? Mivel kötitek le a babát?
4,5 hónapos a lányom. Reggel 6 körül kel, miután kivettük a kiságyból kb egy órát még elszundizik, eljátszik közöttünk, közben reggelizik (tápszeres). Felkelünk, apa elmegy dolgozni, én átöltöztetem, pelust cserélünk és leteszem a játszószőnyegre, utána én is elkészülök, bekapok valamit, felöltözök. Ha jó idő van lemegyünk sétálni, nézeget még picit aztán kb fél 9-9 körül elalszik, előtte tízórai. Hazamegyünk, én elpakolok, összekapom a lakást, összedobok valami villámgyorsat ebédre, olyan 11 körül ébred. Ebédelünk, először ő aztán leteszem játszani és én is. 1-fél 2 körül újra alszik, ezt szigorúan a kiságyában. 2-3 órát alszik, ezalatt pihenek, pakolok, otthonról intézhető ügyeket intézek, takarítok olyat ami csendes. Ébredés után uzsi, séta, játék, utána hazaér 4-5 körül apa. Délután 5 körül van még egy 30-40 perces szundi, aztán néha még együtt is megyünk hármasban sétálni. 7-fél nyolc körül fürdik, vacsi, nyolc-negyed kilenc körül alszik. Nagy ritkán éjszaka ébred egyszer enni, de általában fél 6-6-ig egyhuzamban alszik.
A játék nálunk játszószőnyegezést, mondókázást, ölbeli játékokat takar, de imádja nézegetni a tájat, állatokat, más gyerekeket.
Reggel 8-9 között kelünk, készítek neki tápszert, pelus csere aztán a játszószőnyegen vagy a kiságyba nézelődik játszik. Addig én is összerakom magam + reggelizem. Kb 1-1,5 óra múlva alszik kb fél órát. Utána játszunk együtt. Udvaron vagy bent. Dél fele ebédel utána nem sokra elalszik akkor fél-1 órát alszik. Én is ebédelek, tv-t nézek, telefonozok. Ha felkelt együtt játszunk majd olyan 3-4 fele meg jön apa + készítek neki uzsonnát. 5 óra fele alszik még egy fél órát, majd fürdésig játszunk, nézelődünk, masszírozgatom, táncolunk. 7-kor fürdés + vacsi. 8 fele alvás. Éjjel 2x kel. Ha mosok, takarítok akkor azt általában amikor alszik.
4 hónapos a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!