Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos babánál használtok...

6 hónapos babánál használtok még ágyrácsvédőt?

Figyelt kérdés

Nálunk még fent van,de gondolkodom,hogy leveszem. Bárhogy rögzítjük,alábújik. Gyönyörűen tud aludni úgy,hogy az arcát,fejét bedúgja alá,én meg félek,hogy megfullad. Ha viszont leveszem,akkor meg megütheti magát. Próbálkozik a felüléssel.

Mi lenne a kevésbé rossz megoldás?

2019. okt. 11. 07:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi már 4 hónaposan nem használtuk, a lányom ugyanúgy alá mászott és inkább leszedtem. Most 8 hónapos. Sokan nem használnak újszülöttnél sem, de nagyobbaknál egyáltalán nem. Én is féltem, hogy megüti magát. Vmikor előfordult, de nem olyan erősen, hogy komoly baja lett volna. Inkább a lába szorul be a rácsok közé, de az sem katasztrófa, többnyire magától kihúzza.
2019. okt. 11. 09:59
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Az igaz,hogy nem véd az ágyrácsvédő minden eséstől.

Mi kaptuk,a volt munkatársam varrónő,ő varrta nekünk. Eddig jó is volt,szerettem,de most,hogy mozgékonyabb lett a babám,már nem olyan biztonságos.

De végül is bárhol eleshet,és el is fog a nagymozgások tanulása során. Csak tényleg (túl)félti az ember őket.

2019. okt. 11. 10:41
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
16 hónapos, még mindig fent van a rácsvédő, igaz őég 1x sem bújt alá.
2019. okt. 11. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!