Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha fürdéskor bepisil a gyereke...

Ha fürdéskor bepisil a gyereketek a kádba, cseréltek vizet vagy nem?

Figyelt kérdés

2019. okt. 9. 10:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
88%
Hát ha észreveszem, hamarabb kiveszem és ennyi, de gondolom sokszor nem veszem észre. Meg most őszintén...kiveszem, törölköző, lerakom, üvölt, közben kádból víz ki, vizet beállít, közben a gyerek még mindig üvölt, mire megtelik a kád, gyereket be, szétfagyott, törölköző vizes. Hát én ennek nem látom értelmét. 5 hónapos amúgy. Ha nagyobb lesz és egyrészt tovább fürdik, másrészt többet pisil, harmadrészt jár, akkor gondolom ez jobban kivitelezhető.
2019. okt. 9. 15:02
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
14 hónapos, pont tegnap pisilt be szinte rögtön amikor beleült a vízbe. Nem vettem ki. A vizelet nem steril. De baja sem lesz tőle egyszer egyszer. A kaki az más. Akkor kicserélném. Utána lezuhanyoztattam a végén. nagyon élvezte.
2019. okt. 9. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!