Miert nem eszik meg semmit a hozzataplalasnal?
Figyelt kérdés
Elkezdtuk a ht-t, barackkal kezdtem aztan edesburgonya, aztan alma, krumpli, most szilva. Ebbol eddig csak almat ette meg es a krumplit, de ezeket is csak immel-ammal. A tobbit ordit sir elfordul kikopi... nem is tudom h bevezetesnek szamit e az h a tobbibol evett 3 napig nehany kanallal aztan kesz.
Mivel probalkozzak?
2019. okt. 9. 10:10
11/15 anonim válasza:
Elég ha csak kóstolgat szoktatod az izekhez ilyenkor kell elkezdeni mert nemsokára kevés kesz neki a tej meg a tápszer .
12/15 anonim válasza:
Mintha csak a bélrendszerének kellene készen állnia...
Több feltételnek kell együttesen teljesülnie, hogy érett legyen rá!
Pl: ül? Aligha. Érdeklődik az ételek iránt? Írtad, hogy nem.
Ha kitolja a nyelvével, szintén nem érett. Stb.
De te tudod. Az erőltetésnek viszont nyögés lesz a vége.
13/15 A kérdező kommentje:
Igenigen utolso pontsan tudom h igazad van! Az orvos is azt mondta h a BELRENDSZERE KESZEN ALL RA, de h pl az idegrendszere ... azt nem tudnk. Ezert kezdjem el aztan meglatjuk. Ezert gondolom h abba kene hagynom
2019. okt. 9. 14:37
14/15 anonim válasza:
Aztán meg ne lepődj meg ha pár hónap múlva nem fogadja el a tápszert a tej meg kevés neki kaját meg nem fogadja el csak keservesen.Ezért kell ilyen korban ovatosan kóstoltatni de tetudod .
15/15 A kérdező kommentje:
Utolso most ezzel mit akarsz mondani? Hogyan tudnam ennel ovatosabban kostoltatni szerinted?! Nem eroltetek neki semmit, talan ezert is irtam ki a kerdest
2019. okt. 9. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!