Elaludtam ma a kislányom mellett ugye addig nem csinálhatott semmit? Mondtam a férjemnek és emiatt veszekszik velem
Az attól függ, hogy milyen körülmények voltak.
A gyerek hol volt - mert azt írtad, nem mászott sehová - az ágyon melletted, vagy a szobában?
Ha az ágyon, akkor ugyan nem történt baj,de történhetett volna, ha leesik.
Ha a szobában, akkor nem, feltéve, hogy nem tudott volna kimászni máshová.
Ha nem nagyon változtatott helyet és a saját, nem veszélyes játékai voltak a környéken, nem igazán csinálhatott semmit. Mi van, amit elérhet? Gondolom biztosítva van a lakás egyébként is, max. szöszt evett vagy ilyesmi.
Sírt volna ha becsípi az ujját, belenyúl a szemébe, megcsípi egy szúnyog..
Jaj ugyan már. Semmi baja nem lett, hisz látod. Senki nem ül éjjel nappal a gyereke mellett. Nekem ráadásul úgy állított bele a szájpadlásába egy tüskét, hogy mellettr ültem.
A férjed ilyen miatt balhèzik? Inkább kapja össze magát, hogy ne legyél ilyen fáradt. Enyém okoskodna ilyen helyzetben, már paterolnám is a szörnyecskét a karjába, kínlódjon vele ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!