Császárral szültem, a csik helyére tetoválást csináltatok. Nem veszélyes?
Nem veszélyes,
de lehet ronda ha még kihangsúlyozod a forradást.
Én is császáros voltam, és ott elég vékony a bőr, és érzékenyebb is, pedig lassan 2 éves már.
Ráadásul megint terhes vagyok.
Ha szeretnél még gyereket, inkább ne csináltass, nehogy eldeformálódjon!
Szerintem felesleges oda, ott senki sem látja, és ha megint terhes leszel és ismét császár lesz, akkor meg kivágják az előző vágást a tetkóból is egy darabot , megint összevarják és piszok ronda lesz egy szétvágitt varrott eldeformálódott tetkó!
Csináltass a derekadra hátul, vagy a csípőcsonzodra, hugomnak ott van egy virág nagyon szép!
Szerintem meg ne csináltass, megbánhatod később és nem lesz vissza út, vagy nagyon költséges.
A tetoválás ma már szerintem leáldozóban van, nekem személy szerint egyáltalán nem tetszik és nem tudom milyen maradt a hasad, de hogy mutasson is szép lapos hasnak kell lenni, különben csak egy erőlködés az egész, hogy eltüntess valamit amit ezzel még jól ki is hangsúlyozol!Egyből oda fogod irányítani a figyelmet!
Nem egyenletes vastagságú a bőr a vágásnál,és folyamatosan változik,nagyon könnyen úgy járhatsz,h ahelyett,h a vágás magától elhalványulna,jól kihangsúlyozod a tetkóval.Kérdezz meg egy tetoválót-jót!és hozzáértőt!-,ő szakértő tanácsot tud adni.
Nekem személy szerint nem tetszene,de a te hasad.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!