Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki, mit gondol az Ében férfiné...

Ki, mit gondol az Ében férfinévről?

Figyelt kérdés
Kinek, hogy tetszik, mennyire lenne előnyös, esetleg hátrányos a jövendőbeli gyermekünk számára? Nekünk tetszik ez a név, de mivel nagyon ritka, így nincs is igazán viszonyítási alapunk. Nyilván mindenkinek más-más tetszik, így teljesen megértem és köszönök bármilyen építő jellegű hozzászólást.
2019. okt. 4. 19:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nagyon szép, ezerszer jobban hangzik mint egy hatszázezredik Marci vagy Bence de messze nem olyan feltűnősködő mint egy Medox. Becézni pedig nem kell, rövid név, lehet használni így eredetiben is. Én adnám és ti is adjátok nyugodtan ha nektek ez tetszik. :)
2019. okt. 4. 20:36
 12/18 anonim ***** válasza:
41%

Feminin és b o r z a l m a s. Soha nem adnám a fiamnak, ennél kreatívabb vagyok, plusz nem akarom, hogy utálja a nevét... Persze lehet, hogy azt sem fogja szeretni, amit adtam, bár a nagy imádja a nevét, a kicsi még nem tud nyilatkozni.

Szerintem ötleteljetek tovább, ha meg kellett kérdezned, te sem vagy biztos magadban, tehat nem ez az igazi.

2019. okt. 4. 21:10
 13/18 anonim ***** válasza:
41%
Nem adnám. Túl feminin név.
2019. okt. 4. 21:43
 14/18 anonim ***** válasza:
80%
Ausztriàban hasznàljàk, màr többször hallottam: eben- igy van.
2019. okt. 5. 08:05
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm. Nagyon jó!! Persze, a megfelelő vezetéknévvel. Szerintem szuper ötlet.
2019. okt. 5. 14:12
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon tetszik,adjátok ezt.Nekem az Éden jut eszembe róla,tehát pozitív teljesen.
2019. okt. 6. 07:19
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gyönyörű név
2021. márc. 14. 14:55
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekünk van egy Ébenünk. Elég megosztó név, ahogy látom.

Mi szeretjük, hogy mem gyakori és nem így hívnak minden 6. Gyereket majd az oviban 🙂

Végül mi lett a befutó nálatok?

2023. okt. 19. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!