Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Borbála névről mit gondoltok?

Borbála névről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Adnátok a lányotoknak? Miért?

2019. okt. 4. 12:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
72%
Nekem tetszik, de mivel a nagymamám neve, így nem adnám. Ő egyébként nagyon utálja, és szokott csodálkozni, mikor elmesélem, hogy manapság divatos lett. :)))
2019. okt. 4. 12:42
 12/32 anonim ***** válasza:
22%
Nekem nem tetszik, számomra az Erzsébettel és Máriával egy kategória, hangzása se szép, meg nagyis. Inkább Boróka, az pl tetszik.
2019. okt. 4. 12:49
 13/32 anonim ***** válasza:
74%
Nekem nem tetszik, mély hangrendű, de nem csodálkoznék ha valaki ezen a néven mutatkozna be, szóval vállalható név.
2019. okt. 4. 13:02
 14/32 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Kérdező! Olyan nevet nem fogsz találni, ami nem megosztó. Azt add, ami neked tetszik, ne másoknak akarj megfelelni. Én pl. adnám, szerintem szép név.
2019. okt. 4. 13:12
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
Nekem egyből az 'okádék' szó jut róla eszembe
2019. okt. 4. 13:33
 16/32 A kérdező kommentje:
Azért az okádék nagyon csúnya, finomabban is lehet véleményt közölni. Utolsó előtti egy Hanga, Anna, Szófi nem megosztó manapság, a Borin sokan csodálkoznak.
2019. okt. 4. 13:40
 17/32 anonim ***** válasza:
33%
Nem adnám. Nem tetszik. Falun mamámnál az egyik tehenet hívták így. Akkor inkább már Borka vagy Boróka. Egyébként így semmi bajom nincs vele. :) Ne hallgass másokra ha nektek ez tetszik legyen így. :)
2019. okt. 4. 13:41
 18/32 anonim ***** válasza:
41%
Tehenes.
2019. okt. 4. 13:56
 19/32 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem szép név, és abszolút nem értem, hogy miért kell ilyen negatívan hozzáállni. Nem jut eszembe róla tehén, és senki se fog arra asszociálni, hacsaknem Boriskának becézitek de akkor sem biztos. Nem öreges, én például két kislányt is ismerek (10 és 16 évesek) ilyen névvel, mind a ketten Borcsik. Tetszik a név, lehet becézni, és ha felnő, akkor használja a teljeset, ami nagyon elegáns. Nyugodtan adjátok, mert milliószor jobb mint egy tízezredik Zoé vagy Hanna.
2019. okt. 4. 14:21
 20/32 anonim ***** válasza:
83%
Érdekes, hogy aki szerint régies, és a Máriával meg az Erzsébettel együtt leszólják, azok az Annáról miért nem gondolják ezt? Pont annyira régies az is.
2019. okt. 4. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!