Ti hajtjátok valamerre a kukit amikor pelenkázzátok a fiatokat?
Figyelt kérdés
Párom azt mondja, hogy felfelé hajtsam neki, hogy ne legyen neki kényelmetlen, anyósom pedig azt, hogy le, mert különben kispriccel a pisi a hasánál.2019. okt. 3. 15:05
1/14 anonim válasza:
Ez vicc, ugye? 😂
Párod is felfelé csapja a sajátját?
2/14 anonim válasza:
Kiváncsiságból bejelöltem a kérdést :-D
3/14 anonim válasza:
Hát ha állandóan balesetet szeretnétek, tegyétek nyugodtan felfelé a kukit 😅 de egyébként nem kényelmetlen. Nekik azért még nem akkora mint a pasiknak...
4/14 anonim válasza:
Én lefelé hajtom neki, mert felfelé állva tényleg volt már, hogy kitört a szökőkút a pelenkájából, amikor a reggeli ébredés után belekönnyebbült, és ugye nem volt a fütyi meg a pelus elülső vége között elég anyag, ami felfogja az áradatot.
Van viszont, hogy annyira merev neki, hogy alig bírom lehajtani. Lehajtom és egyből felpattan. :D
Ezért úgy kell tartanom az ujjammal, amíg beragasztom a pelit.
5/14 anonim válasza:
Én egy kis popsikrémmel a zacskójára ragasztom, hogy arra menjen pisi, ahol van elég anyag, hogy felfogja.
6/14 anonim válasza:
Ezt a felfelé hajtást nem tudom honnan gondolta a párod. :)
Én mindig lehajtom a fiamnak, voltak alkalmak amikor elfelejtettem és rendre a hasát pisilte össze.
7/14 anonim válasza:
Nyilván legele hajtjuk, hogy a pisi a pelenkába menjen
De a férjemnek is lefele -oldalra van az alsónadràgban
9/14 anonim válasza:
Most komolyan..a párod felfelé hajtja??
10/14 anonim válasza:
Az én barátom felfelé hajtja a sajátját. :D Neki úgy kényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!