Hol és hogyan pelenkázzátok izgő-mozgó babáitokat?
Nálunk pont az ellenkezöje.
Mindegyik gyerek megtanulta, hogy a pelenkázón anya van nyerö helyzetben, így ott csendben vannak, és tudok pelenkázni. OTt simán rátudok egy kézzel nehezedni annyira hogy ne lépjen meg és letudjam törölni. Földön kb egy szempillantás alatt lép meg mindegyik. ja és még kényelmetelen is de nagyon. a pelenkázóról, nekem már a 11 hósom sem lép meg, de ahogy nagyobb már ott is lehet hagyni a pelenkázón míg elöszedem a ruháit(pl másfél évesen már nem esik le).
Pelenkázón.
Harmadik törpém, mindegyikkel meg kellett vívni ezt a harcot, de megtanulták, hogy azt a kis időt ki kell bírni.
Közben kap a kezébe valami "izgalmasat" és megy az éneklés mondókázás, csikizés, mikor mi.
Néha tiltakozik, de eddig én vagyok az erősebb. :o)
Most egy éves
én 8 hónaposan leköltöztem vele a földre, mert a pocakomban volt a tesója, a lábai a pelenkázón pedig pont azon a részen rugdostak
a kicsit meg végig a kanepén pelenkáztam, mert a pelenkázó az emeleten van, a "nagyot" nem akartam lent hagyni felügyelet nélkül, egyszerűbb volt a nappaliban pelenkázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!