Nem lesz baj, ha 14 hetes babám egy szál pelenkában alszik éjjel és a ráterített textilpelust is lerugja?
Figyelt kérdés
27 fok van a lakásban. Takargassam?2010. júl. 15. 20:32
1/10 anonim válasza:
Szia! Írtó a hőség de egy bodyt azért adj rá mindenképp mert a kis derekának nem szabad kilennie nehogy megfázzon!Egy időután még nekünk felnőtteknek is kihül a testünk éjjel.Az én babám 11hós és szegénykémről ömlik a víz :(.Egy rövidujjú bodyban alszik!!Nagyon melege van így is de azért body kell sztem.
2/10 anonim válasza:
Hasonló korú fiamat 26 fokban a legvékonyabb ujjatlan bodyjában altatom.
3/10 anonim válasza:
Én 27 fokban még adok rá egy ujjatlan bodyt.
4/10 anonim válasza:
A fiamon csak egy szál pelus van, és van nagy textilpelus, azzal takarom be éjjel. Én többször felkelek, akkor betakargatom. Próbáltam body-t ráadni, de éjjel vetkőztünk, mert szó szerint tiszta víz volt a háta... szerintem így könnyebben megfázik, ezért nem adok már rá semmit 27 fok felett...
5/10 anonim válasza:
Ma már én sem adtam rá, igaz itt 30 fok van bent:(
6/10 anonim válasza:
Én éjszakára adok, nappal nem. 30 fok.
7/10 anonim válasza:
Nálunk még kel enni éjjel 5,5 hós babám, akkor adok rá gyorsan egy bodyt, addig pelusban van. Én is próbáltam takarni textil pelussal, de egyet fordul és már nincs is rajta.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Este adtam rá fürdés után ujjatlan bodyt, de ordított. Levettem róla megvacsizott és alszik. Talán a hajnali etetésnél próbálok én is adni rá valamit. Remélem nem lesz baj.
Jó pihenést babáknak és mamáknak!
2010. júl. 15. 21:44
9/10 anonim válasza:
Én nem adok rá semmit, többször betakarom éjjel a textilpelussal.Pórbáltuk a vékony body-t, de csavarni lehetett belőle a vizet...
Nálunk 28 fok van, 7 hetes a fiam.
10/10 anonim válasza:
Panelban lakunk,nálunk 32 fok van a lakásban,úgyhogy egy szál pelenkában alszik és hiába takarom be legalább pelussal,lerúgja magáról......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!